Βαρύ πένθος για τον Γιάννη Παναγιωτόπουλο

Βαρύ πένθος για τον Γιάννη Παναγιωτόπουλο

Στα 61 του χρόνια «έφυγε» από τη ζωή ο Γιάννης Παναγιωτόπουλος, παλιός παίκτης της Αχαγιά’82, σκορπώντας σε βαρύ πένθος την οικογένεια του και την Κ. Αχαΐα.

Ο Γιάννης Παναγιωτόπουλος ήταν αγαπητός στην κοινωνία, συνταξιούχος τραπεζικός και με τη σύζυγό του Δώρα είχαν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια αποκτώντας δύο παιδιά.

Συλλυπητήρια εξέδωσε η Αχαγιά’82 αφιερώνοντας στη μνήμη του τη νίκη της επί της ΑΕ Γλαύκου Έσπερου ΑΟΠΑ. Η ανακοίνωση της έχει ως εξής:

«Η νίκη της ομάδας μας αφιερώνεται στη μνήμη του Γιάννη Παναγιωτοπούλου (Ρακιάς) που έφυγε σήμερα από τη ζωή. Ο Γιάννης είχε φορέσει την φανέλα της ομάδας μας τη δεκαετία του ’80. Στη συνέχεια υπήρξε πιστός φίλος και φίλαθλος.

Η διοίκηση, οι προπονητές και οι αθλητές του συλλόγου, εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους για την απώλεια του Γιάννη Παναγιωτόπουλου»

Ακόμη συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσαν τα Αστέρια Αχαΐας, η οποία έχει ως εξής:

«Τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του εκλιπόντος Ιωάννη Παναγιωτόπουλου.

Ο φίλος μας και γείτονας μας Γιάννης έφυγε εχτές από την ζωή στα 61 του χρόνια. Συνταξιούχος τραπεζικός και παλαίμαχος αθλητής της Αχαγιάς ’82 που αγωνίστηκε την δεκαετία του ’80. Καλό ταξίδι φίλε και γείτονα Γιάννη!. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του, στην μητέρα του την κα. Φωφώ, την γυναίκα του Δώρα και τα παιδιά του Ιωάννα και Σωτήρη».