Για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α΄Κατηγορία η Α.Ε. Ροϊτίκων

Η διοίκηση της Α.Ε. Ροϊτίκων εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρθηκε στην άνοδο της ομάδας στην Α΄ Κατηγορία.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Tο μαγικό ταξίδι της ΑΕ Ροϊτίκων στην ‘Β κατηγορία της ΕΠΣ Αχαΐας έφτασε στο προορισμό του και στον στόχο του. Ά κατηγορία, ΦΤΑΣΑΜΕ!!!

Στόχος που πέτυχε για πρώτη φορά η Ομάδα μας από ιδρύσεως της, 30 χρόνια πίσω.

Τα συναισθήματα πλημμύρα, κυριαρχούν όμως η ικανοποίηση και η υπερηφάνεια για το σερί πρωτάθλημα και άνοδο στα σαλόνια του τοπικού Αχαΐας, αλλά και η δικαίωση για την ανταμοιβή όλων όσων περάσαμε αυτούς τους μήνες.

Το ΔΣ της ΑΕΡ νιώθει την υποχρέωση, πρώτα απο όλους, να συγχαρεί και να ευχαριστήσει τους πρωτεργάτες αυτής της επιτυχίας. ΟΛΟΥΣ τους ποδοσφαιριστές της Ομάδας μας που αγωνίστηκαν με πάθος, ταπεινότητα, συνέπεια, ήθος και σεβασμό απέναντι στους συμπαίκτες τους, στους φιλάθλους τους και στους αντιπάλους τους. Με διάπλατη εκτίμηση ευχαριστούμε τους ενορχηστρωτές αυτού του ταξιδίου. Τον αρχικό προπονητή μας Θόδωρο Λαμπρόπουλο, που εχει μεγάλο μερίδιο για την άνοδο και τον τροπαιούχο πλεον προπονητή μας, Άγγελο Κίκινα.

Ευχαριστούμε θερμά και όλες τις «αντίπαλες» για 90 λεπτά ομάδες που αγωνίστηκαν στην έδρα μας και μας φιλοξένησαν στις δικές τους. Όλες οι ομάδες του ομίλου μας είναι άξιες συγχαρητηρίων για την προσπάθεια που καταβάλουν και το ήθος που τις διέπει. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία χωρίς τραυματισμούς στις ομάδες των play off και των play out και είθε να νικήσει ο καλύτερος, όπως η ΑΕ Ροϊτίκων στην Β κατηγορία.

Επίσης θέλουμε να εκφράσουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες στην ΕΠΣ Αχαΐας για την μεγάλη της προσπάθεια με σκοπό την καλυτέρευση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του νομού μας, καθώς επίσης και να συγχαρούμε την Διαιτησία για την συνολική της εικόνα φέτος! Θα ήταν παράλλειψη αν δεν αποδίδαμε τις ευχαριστίες μας και στα όργανα του Δήμου Πατρέων που κατάφεραν να παραδώσουν το γήπεδο Ροϊτίκων στις αρχές του πρωταθλήματος και είχαμε την δική μας ποδοσφαιρική στέγη, συστατικό που συνετέλεσε πλείστα στην εν γένει πορεία μας.

Τέλος, ευχαριστούμε μέσα απο την καρδιά μας τους χορηγούς της ομάδος μας, καθώς και όλους τους φιλάθλους της Α.Ε Ροϊτίκων που στήριξαν την προσπάθεια μας αμφότεροι, άοκνα και απαράμιλλα.
Υ. Γ. : Σύσσωμη η ΑΕΡ εύχεται περαστικά στον ποδοσφαιριστή της ομάδας του Σταροχωρίου Φώτη Κατσαΐτη που τραυματίστηκε στην χθεσινή μας αναμέτρηση και ελπίζουμε σήμερα να περπατάει γερός και δυνατός”.