Για 2η διαδοχική χρονιά η κούπα στο 1ο ΓΕΛ Πάτρας

Ρεπορτάζ - φωτογραφία: Νίκος Παπαστεφανάτος - ΣΠΟΡ FM Πάτρας 96,3

Για 2η διαδοχική χρονιά το 1ο ΓΕΛ Πάτρας κατάφερε να αναδειχθεί πρωταθλήτρια ομάδα στο Σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Λυκείων, καθώς επιβλήθηκε 3-0 του 12ου ΓΕΛ Πάτρας στο Ενωσιακό γήπεδο «Ανδρέας Κάνιστρας».

Στο 38’ ο Μπισμπίκης βρέθηκε μέσα στην περιοχή και πλάσαρε τον Στεφανόπουλο για το 1-0. Στο 55’ με ωραία τελείωμα ο Χριστόπουλος το 2-0 και το τελικό 3-0 πέτυχε ο Παπαδόπουλος με κεφαλιά, έπειτα από κόρνερ του Μαλιούκη.

Σε γενικές γραμμές το 1ο ΓΕΛ Πάτρας ήταν καλύτερο στην σημερινή αναμέτρηση και παρά το αγχωτικό πρώτο ημίχρονο και για τις δύο ομάδες, κατάφερε να επαναλάβει τον περσινό του θρίαμβο.

Επόμενο βήμα για το 1ο ΓΕΛ την επόμενη Πέμπτη στο Μεσολόγγι με αντίπαλο τον αντίστοιχο σχολείο της Αιτωλοακαρνανίας, ακριβώς όπως έγινε πέρσι.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Παναγιώτης Καρακίτσος, με βοηθούς τους Απόστολο Κολλιόπουλο και Νίκο Κωλέτση.

Προπονητής – γυμναστής του 12ου ΓΕΛ ήταν ο Ευάγγελος Βαγγέλης και του 1ου ΓΕΛ Πάτρας ο Βασίλης Βενέρης.

Την βράβευση έκανε ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Τάκης Αντωνόπουλος μαζί με την Γεωργία Μητρογιάννη υπεύθυνη του γραφείου Φυσικής Αγωγής Πάτρας.

Οι συνθέσεις:

1ο ΓΕΛ Πάτρας: Πετρόπουλος, Κονταξής (68’ Σωτηρόπουλος), Κορμπάκης, Μαλιούκης, Τούμπλαρης, Κουρλέσης, Μπισμπίκης (61’ Γασπαρινάτος), Παπαδόπουλος, Περπινιάς, Φερτάκης, Χριστόπουλος (68’ Λαχανάς).

12ο ΓΕΛ Πάτρας: Α. Στεφανόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Ξυπολιάς, Τσιμεράκης, Μαντάς, Δ. Στεφανόπουλος, Παπαϊωάννου (43’ Παχής), Γιαννακόπουλος, Δρουγούτης, Γιάνναρος, Διαμαντόπουλος.