Γιορτή Αθλητισμού στα Καλάβρυτα – Τιμήθηκαν οι Καλαβρυτινοί Ολυμπιονίκες

Σε μια εξαιρετική εκδήλωση στο κατάμεστο Πολιτιστικό Κέντρο Καλαβρύτων από αθλητές και αθλήτριες, η Αθλητική Ένωση Καλαβρύτων έκοψε την πίτα της και τίμησε του Καλαβρυτινούς Ολυμπιονίκες.

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων κι Αιγιαλείας κ.κ. Ιερώνυμος παρουσία του Δημάρχου Καλαβρύτων κ. Αθανασίου Παπαδόπουλου, του Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού και εκπροσώπου της υφυπουργού κ. Χριστίνας Αλεξοπούλου, Τάκη Αντωνόπουλου, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Λεωνίδα Βασιλόπουλου, των Αντιδημάρχων Τάκη Βαρβιτσιώτη και Ζήση Ζησιμόπουλου των Δημοτικών Συμβούλων Θύμιου Φλογερά, Παναγιώτη Τσιούση και Δημήτρη Μηλιτσόπουλο, του Περιφερειακού Συμβούλου Λυκούργου Σταυρουλόπουλου, του Προέδρου της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου Θεόδωρου Κανελλόπουλου, του Προέδρου του Δ.Σ. Καλαβρύτων κ. Αρμπή και του μέλους Φάνη Παπαγεωργίου, του Αντιπροέδρου του Συνεταιρισμού Καλαβρύτων κ. Σούκα, ο Προέδρος των Ξενοδόχων Κωνσταντίνος Δαφαλιάς, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Σκεπαστού  Γεωργία Γιαννακαρίου, εκπρόσωποι Συλλόγων και φορέων.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν οι Καλαβρυτινοί Ολυμπιονίκες Αρ. Πετμεζάς και Ι. Μητρόπουλος, με τιμητικές πλακέτες που παρέλαβαν οι απόγονοί τους Αντώνης Πετμεζάς και κ.Πλιατσικούρας, ενώ παρουσιάστηκε βίντεο με το βίο και τις επιτυχίες των δυο Ολυμπιονικών.

Στο τέλος παρακολούθησαν όλοι, ένα συγκινητικό βίντεο με αναδρομή στην 70χρονη ιστορία της Λαύρας Καλαβρύτων και της Α.Ε.Καλαβρύτων.

Η Διοίκηση της Α.Ε.Καλαβρύτων ευχαρίστησε θερμά τον Μητροπολίτη κ.κ. Ιερώνυμο που πάντα είναι δίπλα στην νεολαία, τον Δήμαρχο κ. Αθανάσιο Παπαδόπουλο για την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση στις προσπάθειες του Συλλόγου και στην άθληση της νεολαίας των Καλαβρύτων, τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων, τον Συνεταιρισμό Καλαβρύτων, την εταιρεία ΤΕΜΑΚ και τον κ. Ηρώδη Μητσόπουλο και όλους τους υποστηρικτές και χορηγούς της ομάδας και φυσικά όλους τους αθλητές και της αθλήτριες των Καλαβρύτων.