Γράφει “ιστορία” ο ΠΑΟ Βάρδας

Γράφει ιστορία ο ΠΑΟ Βάρδας με την πρόκριση του απέναντι στον Παναργειακό, αφού κατάφερε στην διαδικασία των πέναλτι 3-4 (καν. αγ. 1-1 και παράταση επίσης 1-1) να περάσει στην 4η φάση του Κυπελλου Ελλάδας, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ζάκυνθος-Νίκη Βόλου.

Στο 13′ σε φάση που ξεκίνησε από εκτέλεση φάουλ του Λούκας Γκαρσία, η μπάλα έφτασε στο Λιακόπουλο που έκανε πλασέ για να αποκρούσει εντυπωσιακά ο Βορύλλας, ενώ στο 20′ το σουτ του Γκαρσία έφυγε ελάχιστα άουτ.

Στο 44′ σε αντεπίθεση του ΠΑΟ Βάρδας, ο Μπίσα είδε εκτός θέσης τον Συνοδινό και με υπέροχο μακρινό ψηλοκρεμαστό πλασέ, έδωσε προβάδισμα στους “Ταύρους” της Ηλείας.

Στο 53′ το πλασέ του Γκαρσία απέκρουσε σωτήρια ο Βορύλλα, με τον Παναργειακό να ισοφαρίζει στο 60′ με μακρινό πλασέ του Πρίκα.

Στο 86′ το σουτ του Μούγιου έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων της κανονικής διάρκειας του αγώνα (90+3′), ο Παναργειακός έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Τσιράκη.

Στην παράταση δεν άλλαξε κάτι και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι.

Στα πέναλτι ευστόχησαν από πλευράς ΠΑΟ Βάρδας οι Λαθύρης, Μικελάτος, Κοτσώνης, Θεοφάνης, ενώ αστόχησε ο Διονυσόπουλος (άουτ).

Από πλευράς Παναργειακού ευστόχησαν οι Μαρίνης, Ντε Σόουζα, Μούγιος, ενώ τα πέναλτι των Ροκάι και Φλώρου απέκρουσε ο Βορύλλας, που ήταν κι ο mvp του αγώνα

Οι αρχικές 11άδες ήταν οι εξής :

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Συνοδινός, Λιακόπουλος, Καρέλης, Σάντο, Ροκάι, Ρέμος, Γάσπαρης, Γκαρσία, Ντε Σόουζα, Πρίκας, Τσιράκης.

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ: Βορύλλας, Λιόσης, Κοτσώνης, Παπασπηλιόπουλος, Παπαχριστόπουλος, Κούστα, Πολίτης, Λαθύρης, Μπίσα, Διονυσόπουλος, Μαστραντωνάκης