Δάφνη Πατρών: “Τριάρα” και τώρα βλέπει Ίκαρο Λακκόπετρας

Για την 10η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Β’ κατηγορίας η Δάφνη Πατρών επικράτησε με 3-0 επί του Ολυμπιακού Φίλων Ποδοσφαίρου, το μεσημέρι της Κυριακής στο γήπεδο Προσφυγικών. Η ομάδα του Δημήτρη Νικόλα ήταν ανώτερη καθόλη τη διάρκεια του αγώνα και προηγήθηκε στο 15′ με τον Τσιόλου, σπαταλώντας πολλές ευκαιρίες για να τελειώσει το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο.

Στο 15′ του 2ου ημιχρόνου ο Στάμος, ύστερα από τη 2η ασίστ του Γραμματικού θα ευστοχήσει στο τετ α τετ, για να έρθει ο Παπαστεργίου στο 87′ να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα. Επόμενο παιχνίδι και τελευταίο για το 2023 την Κυριακή 17/11/2023 για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος, στο ενωσιακό γήπεδο Ανδρέας Κάνιστρας, με αντίπαλο τον Ίκαρο Λακκόπετρας.

Συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ: (ΔΙΠΛΑΡΟΣ) Μποσγανάς, Παπαθωμάς Ρ., Τσακτάνης, Σπρίντζος (84′ Αδαμόπουλος), Διδάχος, Γαλαριώτης, Μπάστας (74′ Δρίτσας), Φουντουλάκης, Μαράκης, Παπαθωμάς Β., Αφαλωνιάτης.

Α. Π.Σ. ΔΑΦΝΗ ΠΑΤΡΩΝ: (ΝΙΚΟΛΑΣ) Γιαννικόπουλος, Μπινιέρης, Σωτηρόπουλος, Έξαρχος, Παπαστεργίου, Αναγνωστόπουλος Στάμος (88′ Πέτρου), Γραμματικός (78′ Σταμπολτάς), Χότζα, Τσιόλου (80′ Βαγγελάτος), Παναγιωτόπουλος (46′ Ντεράι).