Ξεχωρίζει την φετινή χρονιά ο Νίκος Γκολφινόπουλος

Σε μια διαφορετική θέση από αυτή που αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια, χρησιμοποιείται την φετινή σεζόν ο 21χρόνος νεαρός ποδοσφαιριστής του Διαγόρα Βραχνεϊκων Νίκος Γκολφινόπουλος, πραγματοποιώντας μάλιστα και εξαιρετικές εμφανίσεις.

Μια θέση που από την αρχή της σεζόν η ομάδα των Βραχνεϊκων είχε πρόβλημα, αλλά που ο προπονητής της ομάδας Κώστας Τσιπιανίτης είχε την εμπειρία να την καλύψει, βλέποντας τα πλούσια προσόντα του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Ο Γκολφινόπουλος έχει αγωνιστεί σε 12 αγώνες πρωταθλήματος (έχασε μόνο το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο Λάππα λόγω τιμωρίας), έχει πετύχει ένα τέρμα απέναντι στην πρώην ομάδα του Δόξα Παραλίας και γενικά ξεχωρίζει και βοηθάει στα μέγιστα την αμυντική γραμμή της ομάδας του, η οποία οδεύει ολοταχώς προς τα Play-Off του πρωταθλήματος.

Το Σάββατο 16/12 για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο Διαγόρας αντιμετωπίζει στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής τον Ατρόμητο, σε ένα παιχνίδι που θα χρειαστεί την πολύτιμη φετινή συνεισφορά του νεαρού αμυντικού.