Δεν έχει χρόνο για …δάκρυα

Η Παναχαϊκή μπορεί να ηττήθηκε στην Αγυιά από τον Ιωνικό με 1-0, αλλά πρέπει από σήμερα κιόλας να σηκώσει το κεφάλι και να προχωρήσει παρακάτω, καθώς το αγωνιστικό πρόγραμμα πιέζει. Είναι γνωστό ότι η Παναχαϊκή έχει να αντιμετωπίσει το Φλεβάρη όλα τα φαβορί για την άνοδο. Ιδιαίτερα απαιτητικό θα είναι το πρόγραμμα του μήνα που μπήκαμε, καθώς θα κληθούν να αγωνιστούν κάθε Σαββατοκύριακο και Τετάρτη για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Μια απ’ αυτές τις ομάδες ήταν και ο Ιωνικός, που τα τελευταία χρόνια κάνει κλιμακωτά βήματα και έχει μια σταθερότητα και πάντα παραμένει μια υπολογίσιμη δύναμη στο ποδόσφαιρο. Ήταν ένα κλασσικό ντέρμπι Β΄ Εθνικής χωρίς τις μεγάλες ευκαιρίες που θα κρινόταν στο γκολ. Δυστυχώς, το γκολ δεν ήρθε ούτε στο πρώτο ημίχρονο, ούτε στο δεύτερο ημίχρονο για τους «κοκκινόμαυρους», παρότι υπήρξαν κάποιες φάσεις που θα μπορούσε να σημειωθεί.

Όμως, στις καθυστερήσεις έγινε το χειρότερο σενάριο που θα μπορούσε να συμβεί, καθώς το γκολ που δέχτηκε στο 99΄, ήταν ότι χειρότερο για την ομάδα της Πάτρας. Η Παναχαϊκή δεν έχει χρόνο για …δάκρυα και στεναχώριες. Μπορεί να έσπασε ένα αήττητο σερί, αλλά τώρα καλούνται οι «κοκκινόμαυροι», να σηκώσουν κεφάλι και να δείξουν χαρακτήρα σαν μεγάλη ομάδα που είναι και να προχωρήσουν παρακάτω από σήμερα κιόλας.

Ο χρόνος πιέζει και η Παναχαϊκή πρέπει να καθαρίσει νοητικά και ψυχολογικά απ’ το συγκεκριμένο ματς και να βάλει μπροστά για να ετοιμαστεί για την αναμέτρηση με τη Δόξα στη Δράμα για έναν κρίσιμο αγώνα για το πρωτάθλημα. Η Παναχαϊκή ξεσυνήθισε στις ήττες και αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος σαν ομαδικό πνεύμα, αλλά γι’ αυτό πρέπει να σηκώσουν κεφάλι και να προχωρήσουν παρακάτω αρχής γενομένης με το ματς της Τετάρτης, δείχνοντας χαρακτήρα πρωταθλήτριας.