Δεν είπε κάτι που δεν ξέραμε…

Σε άγνωστα νερά κολυμπάει η ελληνική, αλλά και η παγκόσμια κοινωνία, εξαιτίας του κορονοϊού και όλοι εύχονται η κατάσταση αυτή να εξομαλυνθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται και με τον πιο ανώδυνο τρόπο. Από τη στιγμή μάλιστα που η αγωνιστική δράση έχει παύσει σε όλα τα αθλήματα, στην πλευρά της Παναχαϊκής, δεν μπορούν να κάνουν κάτι παραπάνω από το να περιμένουν, αλλά και σχέδια για το μέλλον.

Σε κάθε περίπτωση, η Παναχαϊκή αγωνιστικά δε διαφέρει από τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας, από τη στιγμή που δεν υπάρχουν παιχνίδια και το πρωτάθλημα έχει διακοπεί.  Το προπονητικό είναι σε καλό δρόμο, αλλά υπάρχουν και αγωνιστικά θέματα. Ο μεγαλομέτοχος, Γιώργος Μπάρλος είναι σε ανοικτή γραμμή με το Νίκο Λουμπαρδέα, ενώ τις επόμενες ώρες επίκειται συνάντηση μεταξύ του τεχνικού διευθυντή της ομάδας με τον προπονητή Σωκράτη Οφρυδόπουλο.

Ο πρόεδρος των «κοκκινόμαυρων», μιλώντας σε εφημερίδα της πόλης, τόνισε για το θέμα του προπονητήΌλα θα εξαρτηθούν από το νέο σκηνικό που θα διαμορφωθεί και από άλλες παραμέτρους. Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα».

Παρότι δεν έχει βγει κάτι επίσημα από την ΠΑΕ προς τα έξω όσον αφορά το Σωκράτη Οφρυδόπουλο είναι κοινό μυστικό πως μόνο δεδομένη δεν θεωρείται η παραμονή του στο σύλλογο. Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών ήταν μέχρι το καλοκαίρι. Προφορικά είχαν πει, ότι θα είναι για 1,5 χρόνο, αλλά αυτό μεταβάλλεται.

Όλα αυτά είχαν ειπωθεί στη συνέντευξη τύπου, όταν έγινε η αλλαγή διοίκησης. Ο Μπάρλος έκανε αυτή την κίνηση, σε μια δύσκολη καμπή για το σύλλογο, διότι ήταν ένα πρόσωπο που γνώριζε πρόσωπα και καταστάσεις.

Ενδεχομένως να άλλαξαν πολλά μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του Κώστα Κατσουράνη για τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο που είπε πως θα τον επέλεγε ξανά σε ομάδα, βάζοντας ως συνεργάτη του τον Ηλία Κυριακίδη.

«Έχω αφήσει όντως κάτι στην μέση, όμως αυτό μπορούμε να το συζητήσουμε και πάλι από το καλοκαίρι που θα έχουν γίνει όλα όσα πρέπει να προηγηθούν. Μέχρι το καλοκαίρι θα πάμε ως έχουμε, και το καλοκαίρι θα δούμε τι θα αλλάξουμε», είχε συμπληρώσει ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος στη συνέντευξη τύπου τότε.

Τα συμπεράσματα δικά σας…