Δεύτερη «σφαλιάρα» στη Λευκάδα μέσα σε λίγες μέρες για την Παναχαϊκή

Τρίτη ήττα για την Παναχαϊκή φέτος με 1-0 από τον Τηλυκράτη Λευκάδας.

Μετά το “διασυρμό” από τον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου στην πρεμιέρα, την ήττα από τον αιώνιο αντίπαλο Παναιτωλικό στο Κύπελλο, η Παναχαϊκή γνώρισε ακόμα μία ήττα από τον Τηλυκράτη Λευκάδας και αν δεν συνέλθει άμεσα το όνειρο της ανόδου θα απομακρυνθεί από τον πρώτο γύρο.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο και πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις, με τον Σιμόνι κύριο εκφραστή στην επίθεση, που έχασε δύο ευκαιρίες στο 57΄ και 61΄. Στο 68ο λεπτό ο Γκέτσι βρέθηκε σε θέση βολής και με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-0. Στο 62΄ ο Τηλυκράτης είχε χαμένο πέναλτι με το Σιμόνι που απέκρουσε ο Αθανασόπουλος.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν αν απαντήσουν στο 72΄ με τον Μπουρλάκη χωρίς όμως επιτυχία. Ο Τηλυκράτης έφτασε στους 10 βαθμούς και βρίσκεται στο +4 από την Παναχαϊκή.

Συνθέσεις:

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ: Μπλατσιώτης, Πανταζής, Παναγιωτόπουλος, Μπιμπισίδης, Ντόσης, Τόσκα, Ταΐρης (66΄Τσιότρας), Νικλητσιώτης (86΄Μπανταγιάννης), Περιστέρης (86΄Αζούδης), Γκέτσι, Σιμόνι.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Αθανασόπουλος, Πολίτης (82΄Στεργίδης), Κωνσταντακόπουλος, Σμίλτος, Λιποράσε (75΄Κυβελίδης), Τεγούσης, Μπουρλάκης, Κόκας (67′ Παπαχρονόπουλος), Αλεξόπουλος, Χαντί (75΄Χαντί), Καρακλάιτς.