Διαγόρας Βραχνεΐκων: Κάλεσμα στο φίλαθλο κοινό της Πάτρας, γενική είσοδος 7 ευρώ

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγο η διοίκηση του Διαγόρα Βραχνεΐκων, για το ματς Κυπέλλου του προσεχές Σαββάτου με τον Ερμή Μελιγούς (11/9, 16.00) στο δημοτικό γήπεδο Βραχνεΐκων.

Πιο αναλυτικά:

«Η διοίκηση του Διαγόρα Βραχνεΐκων θα ήθελε να ενημερώσει τους φιλάθλους για τον αγώνα της β΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ερμή Μελιγούς στο δημοτικό γήπεδο Βραχνεΐκων, το προσεχές Σάββατο (11/9, 16.00), πως τα εισιτήρια θα διατίθενται σε τιμή 7€. Καλούμε το φίλαθλο κοινό της Πάτρας να αγκαλιάσει την υγιή προσπάθεια που γίνεται από την ομάδα μας.

Απαραίτητη προϋπόθεση για αγορά εισιτηρίων είναι να έχουν τα αντίστοιχα πιστοποιητικά εμβολιασμού covid-19 ή πιστοποιητικά νόσησης. Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας οφείλουν να έχουν μαζί τους τα απαραίτητα έγγραφα ταυτοποίησης, καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το πιστοποιητικό νόσησης εντός του τελευταίου εξαμήνου.

Το προσωπικό ασφαλείας του γηπέδου θα κάνει χρήση της εφαρμογής covid free για τον έλεγχο των πιστοποιητικών, εξετάζοντας παράλληλα τα απαραίτητα έγγραφα και τα εισιτήρια – κάρτες διαρκείας πριν από την είσοδο των θυρών. Είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας που θα καλύπτει στόμα και μύτη, τόσο κατά την άφιξή στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, όσο και καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής στις εξέδρες, όπως και κατά την αποχώρηση.