Δια ποδός… Κέρι παραμένει “ζωντανή” η Παναχαϊκή!

Η Παναχαϊκή ήταν ανώτερη ομάδα από τον ΟΦ Ιεράπετρας κέρδισε με 2-0 χάρις τα δύο προσωπικά γκολ του Λόρι Κέρι και τώρα πάει στο ντέρμπι με την Κηφισιά να κερδίσει για να μπει για τα “καλά στο κόλπο της ανόδου”.

ΦΙΛΜ ΑΓΩΝΑ:

26′ Πρώτη κλασική ευκαιρία για την Παναχαϊκή με τον Αλεξόπουλο που μπήκε στην περιοχή σούταρε, αλλά ο Κυρίτσης έδιωξε.

27′ Σουτ του Κέρη μπλόκαρε ο Κυρίτσης.

35′ Σουτ του Τοπάλ, άουτ .

36′ ΓΚΟΟΟΟΛΛΛΛ: Καταπληκτικό γκολ του Λόρι Κερη και 1-0!! Αδειασε δυο αντιπάλους τους, πλάσαρε με το αριστερό και άνοιξε το σκορ για την Παναχαϊκή!

45′ Μεγάλη ευκαιρία για την Παναχαϊκή, με τον Μυτίδη να βλέπει εκτός εστίας τον Κυρίτση, με λόμπα παραλίγο να κάνει το 2-0, η μπάλα πέρασε άουτ!

54′ Κεφαλιά του Μυτίδη μπλόκαρε ο Κυρίτσης.

55’Φοβερή ενέργεια και σουτ του Κέρι, από πλάγια-αριστερή θέση, η μπάλα πήρε φάλτσα όμως πέρασε λίγο άουτ!

59′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κέρη, μπλόκαρε ο Κυρίτσης.

75 ‘ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛ: Με τον Λόρι Κέρη σε μεγάλη μέρα η Παναχαϊκή διπλασιάζει τα τέρματά της 2-0! Ο Λόρι Κέρι, με κεφαλιά-“ψαράκι” πέτυχε το δεύτερο σημερινό του γκολ.

Συνθέσεις:

Παναχαϊκή (Παπαδόπουλος): Κολοβούρης, Τοπάλ, Τσακμάκης, Ρουγκάλας, Στεργίδης (65′ Τριμμάτης), Κωνσταντακόπουλος, Τσιάρας (75′ Λινάρδος), Αλεξόπουλος, Κέρι (81′ λ.τ. Π. Καρακλάιτς), Ν. Καρακλάιτς (65′ Μπουρλάκης), Μυτίδης (81′ Σίλβα).

ΟΦ Ιεράπετρας (Διγκόζης): Κυρίτσης, Καραγιάννης, Στάμου, Ίτσιος, Ζήσης, Χιμένεθ (67′ Γκομπερβίγιε), Καλλιτσουνάκης (90’Κόκας), Μηλιώτης (90′ Φ. Παπαδάκης), Μούλερ (67′ Παπαδάκης), Βουό, Μπλανκ Καζάου (81′ Καραμπέτσος).

Διαιτητής: Περράκης (Αθηνών)
Βοηθοί: Καλαμπίκης (Αιτωλοακαρνανίας), Θανασιάς (Ηπείρου)