Σ. Παπαδόπουλος: “Κερδίσαμε δίκαια, η Παναχαϊκή πάνω απ΄ όλα”

Αμέσως μετά το ματς της Παναχαϊκής με τον ΟΦ Ιεράπετρας ο προπονητής της ομάδας, Σούλης Παπαδόπουλος προχώρησε σε δηλώσεις.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Ήταν ένα παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που ήταν η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Εμείς δουλέψαμε πολύ στις στατικές φάσεις και τα καταφέραμε πολύ καλά. Ξέροντας ότι έχουμε δουλέψει αρκετά, γνωρίζαμε ότι θα πετύχουμε το γκολ και όπως το είχαμε σχεδιάσει έτσι πήγε το παιχνίδι. Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς, που μας δίνει το δικαίωμα να βρισκόμαστε στις πρώτες θέσεις και να κρατάμε την ελπίδα μας πολύ ψηλά.»

Τόνισε επίσης πως: «Κερδίσαμε δίκαια, κοιτάμε να μπαίνουν πολλοί ποδοσφαιριστές και να έχουν χρόνο στο παιχνίδι, πιστεύω πολύ σε όλα τα παιδιά και μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα, αρκεί ο ένας να θυσιάζεται για τον άλλο και να έχουμε στο μυαλό μας ότι πάνω από όλα είναι η Παναχαϊκή, είμαστε μια γροθιά. Συγχαρητήρια και στους παίκτες αλλά και στον κόσμο που είχε υπομονή, μας βοήθησε κι έτσι θέλουμε με τη φωνή του να μας δίνει τη βοήθειά του σε όλα τα παιχνίδια. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι.»