“Διπλό” πρωτιάς για τον Άρη Πατρών!

Γήπεδο Ζαρουχλεΐκων: Παναγιώτης Σουτζόγλου!
Διαιτητής: Αντωνίου Ελένη (Γεωργακόπουλος Παναγιώτης, Θανόπουλος Παναγιώτης)
Σκόρερ: 78′ Παπασπυρόπουλος – 56′ 84′ Σπανός

Ακόμη τρεις βαθμοί στο σακούλι σε ένα σκληρό ματς για την ομάδα του Άρη Πατρών, που την Τετάρτη πέρασε και από τα Ζαρουχλέικα, νικώντας 2-1 τον Ατρόμητο, στην 16η αγωνιστική του Β’ Ομίλου της Α’ Κατηγορίας. Το παιχνίδι ήταν κλειστό, με πολύ δύναμη και ένταση, νεύρα και πάθος και το α’ μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα για τις δύο ομάδες (0-0).

Όσα όμως δεν μας χάρισαν τα πρώτα 45 λεπτά, μας τα έδωσαν απλόχερα τα επόμενα 45, όπου στο 56′ από σέντρα του Αγγελή από δεξιά (σ.σ. με το αριστερό), ο Σπανός με όμορφο πλασέ έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Καλλιακμάνη για το 0-1. Στο 78′ ο Ατρόμητος με εξαιρετικό σουτ του Παπασπυρόπουλου ισοφάρισε σε 1-1, αλλά στο 84′ από σέντρα από δεξιά του Πανάρετου, ο Γιάννης ο “φονιάς” με κεφαλιά έκανε το τελικό 1-2…

Φιλμ του αγώνα:

4′ Πρώτη καλή ευκαιρία για τον Ατρόμητο, όταν ο Μπακόπουλος έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ο Γκότσης Π. υποδέχθηκε την μπάλα, έκανε το τακουνάκι αλλά η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.

6′ Ευκαιρία για τον Ατρόμητο, όταν ο Γκότσης Π έκανε το σουτ έξω απ’την περιοχή, ο Αναστασοβίτης μπλόκαρε την μπάλα.

17′ Καλή ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Κουτρούμπας έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, η άμυνα δεν έδιωξε σωστά και ο Γεωργόπουλος με ένα σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του Καλλιακμάνη.

28′ Έπειτα από το κόρνερ του Αγγελή, Ο Γεωργόπουλος έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Καλλιακμάνη.

32′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Αγγελής εκτέλεσε το κόρνερ απ’τα αριστερά, ο Μεντζελόπουλος έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

37′ Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Μπούμπαλης έδωσε την πάσα στον Κωστή απ’τα αριστερά, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι άουτ.

53′ Γκολ για τον Άρη το οποίο ακυρώθηκε για οφσάιντ, όταν ο Γεωργόπουλος έκανε την πάσα για τον Μενύχτα, αυτός έκανε το γύρισμα για τον Σπανό και αυτός με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλα ακυρώθηκε ως οφσάιντ του Μενύχτα νωρίτερα.

56′ Γκοοολ για τον Άρη, όταν ο Πανάρετος έκανε το γύρισμα απ’τα δεξιά και ο Σπανός με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 του Άρη.

62′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Αγγελής έκανε το δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή και δεξιά, η μπάλα κατέληξε στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια κόρνερ.

70′ Καλή ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Αγγελής έδωσε την πάσα στον Γεωργόπουλο απ’τα δεξιά, αυτός έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε δίπλα από το δοκάρι άουτ.

78′ Γκοοολ για τον Ατρόμητο, όταν ο Παπασπυρόπουλος έκανε το δυνατό σουτ έξω απ’την περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

84′ Γκοοολ για τον Ατρόμητο, όταν ο Πανάρετος έκανε τη σέντρα απ’τα αριστερά, ο Σπανός με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

90′ Ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Κωστής έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, ο Αγγελής έκανε το πλασέ στην κίνηση αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο δίπλα από το δοκάρι άουτ.

Συνθέσεις:

Ατρόμητος Πατρών (Βασίλης Φίλιππας): Καλλιακμάνης , Λαζαρίδης (23′ Τσάκωνας α.α.) (74′ Μαργώνης), Πανταζόπουλος , Παπασπυρόπουλος, Τσίτσαρης , Νικολάι, Χριστόπουλος, Γκότσης Ν., Γκότσης Π. (60′ Βασιλείου), Μπακόπουλος, Παλούκης.

Άρης Πατρών (Θανάσης Παπουτσής): Αναστασοβίτης, Πανάρετος, Μενύχτας (85′ Μητρόπουλος), Μεντζελόπουλος, Δασουράς, Γεωργόπουλος, Αγγελής, Μπούμπαλης, Σπανός (87′ Οικονομόπουλος), Κουτρούμπας (74′ Νικολόπουλος), Κωστής.