Δυναμικό ξεκίνημα για τη Γαλήνη

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιώργος Ασπρουλόπουλος  

ΣΚΟΡΕΡ: 12’ Π. Ραμαντάνης

Η Γαλήνη επικράτησε με 1-0 του Αστέρα Μιντιλογλίου εκτός έδρας και πήρε την πρόκριση για τη β΄ φάση του θεσμού, ξεκινώντας πολύ δυναμικά μετά το “διπλό” κόντρα στον Πυρσό στην πρεμιέρα της Β΄ Κατηγορίας.

Το παιχνίδι είχε φάσεις και για τις δύο ομάδες, αλλά η ομάδα της Γαλήνης ευτύχησε να προηγηθεί πολύ νωρίς και να κρατήσει το υπέρ της προβάδισμα μέχρι τέλους. Ο Παναγιώτης Ραμαντάνης στο 12ο λεπτό με κεφαλιά «ψαράκι», μετά από ασίστ του Στέφανου Ρεντζή σημείωσε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση.

Οι άνθρωποι του Αστέρα έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία του κυρίου Ασπρουλόπουλου. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν ο διαιτητής σε μία μικρή σύρραξη ανάμεσα στον τερματοφύλακα της ομάδας και σε ποδοσφαιριστή της Γαλήνης απέβαλε μόνο τον παίχτη του Αστέρα, ενώ στον ποδοσφαιριστή της Γαλήνη έδωσε μόνο κίτρινη κάρτα, όπως υποστηρίζουν.

Με αποτέλεσμα οι άνθρωποι από τον πάγκο να διαμαρτυρηθούν έντονα για αυτήν την απόφαση με τον διαιτητή να αποβάλει και τον προπονητή της ομάδας. Για την ιστορία στο 90΄ λεπτό αποβλήθηκε ο νεαρός γκολκίπερ Κακαφώνης και ο προπονητής του Αστέρας Μιντιλογλίου για παρατεταμένη διαμαρτυρία, όπως αναφέρει το φύλλο αγώνος.

Συνθέσεις:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΝΤΙΛΟΓΛΙΟΥ (Α. Μπανταδάκης): Κακαφώνης, Λιβέρης (77’ Πλέγας Π.), Κωστόπουλος, Αγκαράι, Άκουρος (46’ Καραπίτσος), Πλέγας Φ., Απατάγγελος (46’ Χόρτης), Συρμής (53’ Μπαλασόπουλος Χ.), Φωτάκιας, Μπαλασόπουλος Ν., Τσαλαμιδάς (46’ Μαυροκέφαλος)

ΓΑΛΗΝΗ (Χ. Παπαγιάννης): Διαμαντόπουλος, Κουτσούκος, Κακαφώνης, Γιατράς, Ραμαντάνης Λ., Καρράς, Γιαννόπουλος Β. (53’ Κατσαγιάννης), Βάλσαμος, Ρεντζής (92’ Τσακριλής), Ραμαντάνης Π. (92’ Καρκούλιας), Σαράφης (75’ Γιαννόπουλος Π.).