Δυσκολεύτηκε αλλά τα κατάφερε ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου

Άνω Καστρίτσι-Κεραυνός Αγίου Βασιλείου 1-2 (22′ αυτ. Ροδοπουλος / 30′ Παναγιωτόπουλος, 83′ Α.Τρίγκας)

Δυσκολεύτηκε αρκετά αλλά τελικά τα κατάφερε ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου να περάσει νικηφόρα από το Ρίο κερδίζοντας το Καστρίτσι με 1-2 και παραμένοντας συγκάτοικος με την Αιγείρα/Ακράτα στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 22’ λεπτό με αυτογκόλ του Ροδόπουλου αλλά οι φιλοξενούμενοι χάρη σε τέρματα των Παναγιωτόπουλου στο 30’ και Ανδρέα Τρίγκα στο 83’ λεπτό, έφεραν το παιχνίδι «τούμπα» και πήραν την σημαντική νίκη.

Χαρακτηριστικό της αναμέτρησης τα 4 δοκάρια του Κεραυνού (11’ Κουραχάνης, 47’ 48’ Tσάτο, 83’ Ν. Τρίγκας),

Ντεμπούτο στον πάγκο του Άνω Καστριτσίου για τον Δημήτρη Σγούρα, ενώ για τον Κεραυνό χρέη υπηρεσιακού προπονητή μετά την απομάκρυνση του Ανδρέα Ανδρούτσου ανέλαβε ο Διονύσης Βαλσαμής.

ΑΝΩ ΚΑΣΤΡΙΤΣΙ (Δ. Σγούρας): Σαρβανάκης, Πολυχρονόπουλος, Δουληγέρης, Ηρειώτης, Μπαλατής, Κωνσταντόπουλος (77’ Σταθόπουλος), Παπαβασιλείου, Χριστόπουλος (83’ Μαράτος), Ραυτόπουλος (70’ Μπόμπολας), Γεωργίου (70’ Σπυρόπουλος), Μπουρνάκας.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΒΑΣ. (Δ. Βαλσαμής): Ντάτσος, Ταρνάρης, Κασιώνης, Ροδόπουλος, Α. Τρίγκας, Ν. Τρίγκας, Κουραχάνης (90´ Μέρτικας), Παναγιωτόπουλος (46’ Τσιάτο),  Μπουρίκας (80’ Μαλτέζος), Σταυριανόπουλος, Καραχανιδης (75’ Μαρκόπουλος).