Δυτική Αχαΐα: Τουρνουά ποδοσφαίρου με τη συμμετοχή τμημάτων από 14 ομάδες

Για δεύτερη συνεχή χρονιά διοργανώνεται τουρνουά ποδοσφαίρου για τμήματα υποδομών (κατηγορίες Κ-16 έως Κ-10) και με τη συμμετοχή 14 ομάδων.

Στο τουρνουά θα πάρουν μέρος με τμήματά τους ομάδες του Πανομβριακού, της Αχαϊκής, του Ατρόμητου Λάππα, του ΑΠΟ Ήφαιστος Περιστερίου, του Ατρόμητου Αθηνών, του Απόλλωνα, της Παναχαϊκής, του Αστέρα Αμαλιάδας, του F.C PATHIAKAKIS, της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου, της Αθλητικής Ένωσης Ελευθερούπολης, του Α.Ο. Βάρδας και του Α.Ο. Νέας Φιλαδέλφειας.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί το τριήμερο 16,17 και 18 Ιουνίου και τελεί υπό την αιγίδα του ΟΤΑΔ, του Δήμου Δυτικής Αχαΐας και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στα γήπεδα της Αχαϊκής, του Ριόλου, του Αλισσού, της Λακόπετρας, του Λάππα, των Νιφορέϊκων και του Λιμνοχωρίου. Η διοργάνωση είναι της Soccerelink Summer tournament.

Το τουρνουά έχει ως σκοπό να έλθουν οι ομάδες και τα παιδικά- εφηβικά τους τμήματα σε επαφή μεταξύ τους, οι τεχνικοί των ομάδων να ανταλλάξουν εμπειρίες και γνώσεις και όλη αυτή η προσπάθεια να αναδείξει τις σύγχρονες τάσεις στο χώρο του ποδοσφαίρου και της προετοιμασίας των υπό εκκόλαψη ποδοσφαιριστών της επόμενης γενιάς.

Από την πλευρά του ο Χρόνης Παλυβός, πρόεδρος του ΟΤΑΔ δήλωσε: «Υποδεχόμαστε με μεγάλη χαρά τις ομάδες του Δήμου μας, της ευρύτερης περιοχής αλλά και από όλη τη χώρα. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν και να δοκιμαστούν αλλά και εμείς εδώ στον ΟΤΑΔ, εκπληρώνουμε με αυτόν τον τρόπο μια βασική μας υποχρέωση στο αθλητικό γίγνεσθαι του Δήμου μας».