Δωδέκατη συνεχόμενη νίκη για τον Άρη Πατρών

Ακόμη μία νίκη πανηγύρισε η ομάδα του Θανάση Παπουτσή, καθώς επικράτησε του Εθνικού Πατρών με 3-1 και αύξησε την διαφορά από τον 2ο Παναιγιάλειο στο +5 (με ένα παιχνίδι περισσότερο).

Για ακόμη ένα παιχνίδι ο Γιάννης Σπανός βρήκε δίχτυα (δύο φορές) και εξακολουθεί να δείχνει πως την φετινή σεζόν βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Από την άλλη πλευρά ο Εθνικός Πατρών πάλεψε το παιχνίδι για την ιστορία του, κατάφερε να ισοφαρίσει αλλά στην συνέχεια δέχτηκε δύο τέρματα και μοιραία γνώρισε την ήττα από τον πρωτοπόρο Άρη, ο οποίος πήρε και μία μικρή εκδίκηση και για την ήττα του πρώτου γύρου.

Το παιχνίδι για την ομάδα του Άρη Πατρών ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς καθώς στο 6ο λεπτό ο Αγγελής έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και με πλασέ ο Σπανός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 20′ ο Μητρόπουλος εκτέλεσε το φάουλ, με τον Σπανό στο 2ο δοκάρι να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με τον βοηθό Ζούλη να σηκώνει το σημαιάκι του και να ακυρώνει το τέρμα του έμπειρου επιθετικού.

Δέκα λεπτά αργότερα το φάουλ του Αναγνωστόπουλου θα καταλήξει πάνω από τα δοκάρια. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εθνικός μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 56′ ο Μιχαλόπουλος εκτέλεσε το φάουλ ο Μεντζελόπουλος έπιασε την πρώτη κεφαλιά, εν συνεχεία ο Αναγνωστόπουλος και σχεδόν πάνω στην γραμμή ο Νικολόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Στο 63′ βαθιά μπαλιά του Κουτρούμπα στην πλάτη της άμυνας ο Αγγελής θα γίνει αποδέκτης θα εισέλθει στην περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ θα γράψει το 2-1. Δύο λεπτά αργότερα θα έχουμε μία μικρή διακοπή για περίπου 2-3 λεπτά καθώς υπήρξε μία ένταση με διαπληκτισμούς από την κερκίδα προς τον πάγκο του Εθνικού Πατρών με τους ψυχραιμότερους να ηρεμούν την κατάσταση.

Στο 70′ η κεφαλιά του Οικονομόπουλου από τη σέντρα του Πανάρετου θα καταλήξει άουτ. Δύο λεπτά αργότερα ο Μαντάς θα κάνει το γύρισμα με τον Σωτηρόπουλο από ευνοϊκή θέση να στέλνει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Στο 81′ γύρισμα του Πανάρετου από τα δεξιά ο Κουτρούμπας με ωραία προσποίηση θα αφήσει την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του και ο Σπανός με πλασέ θα κάνει το 3-1. Τέλος στο 93′ το πλασέ του Σταυριανόπουλου θα εξουδετερωθεί από τον Αναστασοβίτη.

Συνθέσεις:

Άρης Πατρών (Θ. Παπουτσής): Αναστασοβίτης, Πανάρετος, Μενύχτας, Μεντζελόπουλος, Δασουράς, Γεωργόπουλος (85′ Δημόπουλος), Αγγελής (85′ Γράβαλος), Μπούμπαλης, Σπανός (81′ Καταρτζόπουλος), Μητρόπουλος (67′ Οικονομόπουλος), Κουτρούμπας.

Εθνικός Πατρών (Β. Καραβίας – Θ.Νικολακόπουλος): Σουτζόγλου (46′ Κωστούλιας), Νικολόπουλος, Λαζανάς, Σαλαμαλίκης, Μακρής (60′ Νίκας), Σωτηρόπουλος (79′ Σταυριανόπουλος), Χριστοδουλόπουλος, Μαντάς (84′ Γιάννης), Αναγνωστόπουλος, Μιχαλόπουλος (84′ Δεπούντης).

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς