Δύο στα δύο για την ΑΕΚ Πατρών

Διαιτητής: Βαβαρούτας

Την δεύτερη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα της Γ΄ Κατηγορίας πανηγύρισε η ΑΕΚ Πατρών, καθώς επικράτησε του Ρωμανού με σκορ 4-0. Με αυτήν την νίκη η ΑΕΚ έδειξε πως την φετινή χρονιά έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις και ως στόχο την τετράδα.

Το παιχνίδι για την ιστορική ομάδα ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς καθώς μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης ο Γκλαβάς, ύστερα από σέντρα με μονοκόμματο σουτ άνοιξε το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 65′ ο Παναγιωτακόπουλος σε τετ α τετ και στο 73′ ο Κανελλόπουλος ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 0-3 για να έρθει και πάλι ο Παναγιωτακόπουλος στο 82′ να διαμορφώσει το τελικό 0-4 με ανάποδο ψαλιδάκι μέσα στην περιοχή.

Συνθέσεις:

ΡΩΜΑΝΟΣ: Παναγιωτόπουλος, Καμίσης(76’Καραβιώτης), Κομνηνός, Μπαρογιάννης, Λυκούδης (76’Αγγελοπουλος), Αποστολόπουλος (54’Δριμάλας-76’Αγραλίδης), Μαργαρίτης, Κωστόπουλος, Κουκής, Σπαθάρης (70’Τσιμεράκης), Καραβούλιας.

ΑΕΚ ΠΑΤΡΩΝ: Κοντογιώργης, Κανελλόπουλος, Κεπενός,Δημόπουλος, Νικολακόπουλος (61’Ξυπολιάς), Οικονομόπουλος, Παναγιωτακόπουλος (83’Αναστασίου), Γκλαβάς, Νικολογιάννης (85’Μπαρούνης), Μαρτζάκλης(61’Δίδαχος), Σκανδάλης.