Δύσκολα θα «κατέβει» ο Απόλλων Εγλυκάδας

Ελάχιστες είναι, τουλάχιστον βάσει των σημερινών δεδομένων, οι πιθανότητες να εμφανιστεί o Aπόλλων Εγλυκάδας στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αχαΐας της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο πρόεδρος του σωματείου, Σταύρος Θεοδωρόπουλος, δεν δείχνει διατεθειμένος να υπαναχωρήσει από την προ μηνών απόφασή του να αποχωρήσει από τον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, ενώ μέχρι στιγμής, ο ίδιος δεν έχει καταγράψει το παραμικρό ενδιαφέρον από ανθρώπους πρόθυμους να ασχοληθούν.

Στην παρούσα φάση, δεν είναι καν βέβαιο πως θα συγκληθεί Γενική Συνέλευση μήπως και βρεθεί κάποια λύση για την επόμενη μέρα κι εφόσον δεν εμφανιστούν ενδιαφερόμενοι, δεν θα μείνουν λόγοι ούτε καν για τα τυπικά.

Ο Σταύρος Θεοδωρόπουλος δεν πρόκειται να ασχοληθεί ξανά και απλά περιμένει, μήπως και βρεθεί μία ομάδα ανθρώπων πρόθυμων να αναλάβουν και να βγάλουν τον ιστορικό σύλλογο από το αδιέξοδο.

Υπενθυμίζεται, πως ο Απόλλων Εγλυκάδας κατά το παρελθόν έφτασε ένα βήμα πριν την Β΄ Εθνική και ευχή όλων μας είναι να βρεθεί λύση για τον ιστορικό σύλλογο της Πάτρας.