Παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του ο Ν. Ζαφειρόπουλος

Ο βετεράνος επαγγελματίας τερματοφύλακας της Παναχαϊκής, του Παναιγιάλειου και αρκετών άλλων ιστορικών ομάδων με πολλές παρουσίες στη Super League Νίκος Ζαφειρόπουλος, παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο την εκλεκτή της καρδιάς του Μαργαρίτα.

Η πανέμορφη σύζυγος του Νίκου Ζαφειρόπουλου με καταγωγή από το Λίπετσκ της Ρωσίας έκλεψε τις εντυπώσεις με την παρουσία της και την ενδυματολογική της επιλογή, σε μία τελετή η οποία πραγματοποιήθηκε από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού Τάκη Πετρόπουλο, παρουσία όμως και του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη. Μάλιστα, ο Τάκης Πετρόπουλος ως άνθρωπος του αθλητισμού, αναφέρθηκε με ιδιαίτερα συγκινητικά λόγια για την οικογένεια Ζαφειρόπουλου και το αποτύπωμα της στον αθλητισμό της περιοχής, ενώ ο Κώστας Πελετίδης με τη σειρά του μοίρασε ευχές στο νεόνυμφο ζευγάρι.

Ο ιδιοκτήτης των σύγχρονων Airbnb Zafi Apartments, αλλά και της εταιρείας εκπροσώπησης ποδοσφαιριστών Zafi Agent επέλεξε για κουμπάρους ή όπως σωστά ονομάζονται στον πολιτικό γάμο μάρτυρες, ανθρώπους γνωστούς από την ενασχόληση τους με τον αθλητισμό.

Ο “δικός μας” Γιώργος Σωτηρόπουλος που εδώ και αρκετά χρόνια διατηρεί στενή σχέση με τον πρώην τερματοφύλακα, το στέλεχος της Παναχαϊκής Λευτέρης Καρφάκης και ο αντιπρόεδρος του ΑΠΣ Πάτραι Γιώργος Γράψας ήταν αυτοί που συμμετείχαν στη διαδικασία ως μάρτυρες, ενώ το παρών έδωσε και ο επίσης στενός φίλος του Νίκου Ζαφειρόπουλου και γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας Γιώργος Μπέζας μαζί με την σύντροφο του Βάσω.