Εθνικός Πατρών: Εννέα ανανεώσεις, προχωράει στη δημιουργία ακαδημιών

Το έναυσμα στην υλοποίηση του σχεδιασμού για τη νέα σεζόν δόθηκε με την έλευση του Νίκου Τσολόπουλου στην τεχνική ηγεσία.

Η συνέχεια ήρθε με τη διατήρηση του «κορμού» της ομάδας. Ο Εθνικός Πατρών έχει ξεκινήσει δυναμικά τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν έχοντας προχωρήσει μέχρι στιγμής σε 9 ανανεώσεις, ενώ παρελθόν αποτελεί ο Ανδρέας Μαντάς.

 Οι “μπλε” διατηρούν και τη νέα χρονιά στο ρόστερ τους Nίκο Αναγνωστόπουλο, Κώστα Γιάννη, Ηρακλή Χριστοδουλόπουλο, Φίλιππο Λαζανά, Δημήτρη Παναγόπουλο, Δημήτρη Κωστούλια, Ευγένιο Βγενόπουλο, Κωνσταντίνο Νίκα, Ανδρέα Νικολόπουλο. Πλέον όσον αφορά το μεταγραφικό πλάνο και πως θα κινηθεί η ομάδα στο κομμάτι της ενίσχυσης, θα πραγματοποιηθεί συμβούλιο, όπου και θα αποφασιστεί πως θα κινηθεί η ομάδα, ενώ αναμένονται και άλλες ανανεώσεις, με τον Εθνικό να θέλει να έχει κλείσει το μεγαλύτερο αριθμό του ρόστερ, μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας.

Στην δημιουργία ακαδημιών προχωράει ο Εθνικός Πατρών, σύμφωνα με πληροφορίες του patragoal.gr ο οποίος κάθε χρόνο προσθέτει ακόμα ένα λιθαράκι δημιουργίας στην ιστορία του στα ερασιτεχνικά γήπεδα. Οι «μπλε» βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις και το επόμενο διάστημα αναμένονται οι πρώτες επίσημες ανακοινώσεις.