Εθνικός Πατρών: “Ο χθεσινός Κύριος ήταν απαράδεκτος σε όλα του”

Ο Εθνικός Πατρών έχει παράπονα από τον διαιτητή, Αλέξανδρο Φωκά για τον αγώνα με τη Νίκη στο Προάστειο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Από την πρώτη μέρα που η διοίκηση του συλλόγου μας ανέλαβε να ξαναδώσει ζωή σε μια από τις πιο ιστορικές ομάδες του νόμου μας, δεν βγάλαμε ΠΟΤΕ ανακοίνωση διαμαρτυρίας για διαιτητή.

Πολλές φορές μπορεί να αδικηθήκαμε αλλά πάντα αντιμετωπιζαμε (όπως οφείλουμε όλοι) τους διαιτητές ακριβώς όπως και τους ποδοσφαιριστές μας, φιλικά και με αγάπη.

Χθες η ομάδα μας έδινε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με τους φίλους μας της Νίκης Προαστείου και στο τέλος δυστυχώς ηττηθήκαμε αλλά όχι από δική μας κακή απόδοση αλλά επειδή 3 άτομα ετσι ΓΟΥΣΤΑΡΑΝ.

Επιλογή μας ήταν να μη «φωνάξουμε» αμέσως μετά το τέλος του αγώνα όταν οι παλμοί όλων μας ήταν ανεβασμένοι, αλλά σήμερα που βρισκόμαστε σε απόλυτα ήρεμη κατάσταση και δε λέμε τίποτα «εν βρασμώ ψυχής».

Στο φετινό πρωτάθλημα έχουμε χάσει 9 βαθμούς από διαιτητικά λάθη (2 με τον Άρη, 2 με την Θύελλα Αιγίου, 2 με τον Πήγασο, 3 με Νίκη = 9 βαθμοί) αλλά ουδέποτε μιλήσαμε και στο τέλος δώσαμε το χέρι μας σε όλους του διαιτητές, σκεπτόμενοι πάντα ότι όλοι κάνουμε λάθη αλλά κυρίως γιατί ΠΟΤΕ κανένας δεν μας ειρωνευτηκε.

Ο χθεσινός Κύριος ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ σε όλα του.

Με τις αποφάσεις του κατάφερε να φερει “τουμπα” το παιχνίδι αλλοιώνοντας τόσο το χθεσινό ματς αλλά και γενικά το πρωτάθλημα κατά την γνώμη μας. Το χειρότερο όμως ακόμα και απο τα διαιτητικά του λάθη είναι ο χαρακτήρας του και ο τρόπος που αντιμετωπίζει ανθρώπους που δίνουν από το υστέρημά τους για να συντηρούν το ερασιτεχνικο ποδόσφαιρο της περιοχής μας.

Εμείς ματωνουμε οικονομικά κάθε εβδομάδα για αυτό που αγαπάμε, χωρίς να μας ταξουν Β Εθνική και παιχνίδια για να γυρίσουμε πίσω αγαπητέ μας.

Επίσης στο τέλος της ανακοίνωσης σου παραθέτουμε την καριέρα του κ.Κυβελιδη που έχουμε την τιμή να έχουμε προπονητή, γιατί είσαι πολύ ΜΙΚΡΟΣ και ΛΙΓΟΣ ποδοσφαιρικα να μιλήσεις εσύ για αυτόν λέγοντας του “Κάτσε και θα δεις πόσο καιρό θα κάνεις για να κάτσεις ξανά στον πάγκο” και “έλα τώρα πήγαινε να ξεκουραστείς”. Πάρε λοιπόν την καριέρα του βάλτην κάτω από το μαξιλάρι σου και ονειρέψου το βράδυ γιατί δύσκολα θα τον φτάσεις!

Τέλος εκφράζουμε την απόλυτη στήριξη μας τόσο στο ΔΣ της Ένωσης αλλά και στην Επιτροπή Διαιτησίας και είμαστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ ότι θα κάνουν τα πάντα για να μην υπάρχουν ξανά τέτοιες διαιτησίες αλλά κυρίως και τέτοιες συμπεριφορές.

Το βιογραφικό του Προπονητή μας

Ο Λεωνίδας Κυβελίδης γεννήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου του 1986 και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην ΑΕ Ποντίων Κατερίνης σε ηλικία οκτώ ετών. Πριν την ενηλικίωση του και μόλις έκλεισε τα 15 πήρε μεταγραφή στη γαλλική Γκρενόμπλ όπου και παρέμεινε τρία χρόνια. Ακολούθησε ο Πιερικός στην 4η κατηγορία και μαζί με την άνοδο εκείνης της χρονιάς ήρθε και η μεταγραφή στην ομάδα του Αιγάλεω (Α’ Εθνική). Μετέπειτα, βρήκε ποδοσφαιρική στέγη σε Χαϊδάρι, Παναχαϊκή, Δόξα, Πανθρακικό, Κέρκυρα, ΠΑΣ Γιάννινα, Απόλλων Σμύρνης, Άρη, Απόλλων Πόντου, Άρτα και Καραϊσκάκη. Ήταν μέλος τόσο της Εθνικής ομάδας Παίδων και Ελπίδων. Με περισσότερες από 250 εμφανίσεις και 80 γκολ άφησε το στίγμα του όπου και αν αγωνίστηκε. Όμως παράλληλα με το ποδόσφαιρο συνέχισε τις σπουδές στο τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης.