Έσπασε το “κάστρο” της Αβύθου και καλείται να συνέλθει

Μετά από 7 συνεχόμενες νίκες στο γήπεδο της Αβύθου, ο Παναιγιάλειος ηττήθηκε σήμερα από την Θύελλα Ραφήνας, γνώρισε την 2η σερί ήττα του και υποχώρησε στην 6η θέση της βαθμολογίας με 26 βαθμούς, δίνοντας την ευκαιρία στον σημερινό του αντίπαλο να τον προσπεράσει και να φτάσει στην 5η θέση με 27 βαθμούς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το παιχνίδι ήταν αρκετά κακό, με ένα αυτογκόλ του Κοντοχρήστου στο 41′ λεπτό να κρίνει και τον αγώνα, όταν σε εκτέλεση φάουλ από αριστερά του Ντάφλα, η μπάλα χτύπησε στο σώμα του ποδοσφαιριστή του Παναιγιαλείο και κατέληξε στα δίχτυα του Παπαδόπουλου.

Ο Παναιγιάλειος έχει να επιδείξει στο παιχνίδι το πολύ 2-3 ευκαιρίες, αφού προσπαθούσε με λάθος τρόπο να επιτεθεί στην ομάδα της Ραφήνας, η οποία πέρα του αυτογκόλ, δεν παρουσίασε τίποτα άλλο και ουσιαστικά “έκλεψε” από το πουθενά την νίκη και τους τρείς βαθμούς.

Την Τετάρτη 20/12 οι Αιγιώτες αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την πρωτοπόρο Κόρινθο και καλούνται να συνέλθουν από την κακή αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζουν στα δύο τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος και να επανέλθουν στις επιτυχίες και στο καλό πρόσωπο που μας είχαν συνηθίσει.

Παναιγιάλειος : Ι. Παπαδόπουλος, Μωραΐτης, Κυριακίδης, Μαυρόπουλος, Φωκαΐδης, Κοτσόκολος (71′ Τρέσα), Μακρής, Κοντοχρήστος, Λουκάς, Κραγιόπουλος, Βασίλτσης (65′ Σκούτας)

Θύελλα Ραφήνας : Κούμης, Φύτρος, Φλώρος, Τσούκας, Ανδρίκος, Ντάφλας (72′ Σουλτανίδης), Γούλας (89′ Γκούμας), Μαρτίνος, Κωτσάκης (86′ Κοντογιάννης), Χίσο, Αγγελής