Εκμεταλλεύτηκε το «δώρο» και πέρασε πρώτος ο Άρης Πατρών

Γήπεδο Προσφυγικών: Παναγιώτης Σουτζόγλου

Διαιτητής: Χρονάς Νίκος (Ζούλης Παναγιώτης, Σταθοπούλου Αλεξία)

Σκόρερ: 14′ Μεντζελόπουλος, 49′ Κούρτης.

Ούτε αυτή την φορά οι απουσίες δεν εμπόδισαν τον Άρη Πατρών να πετύχει την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στην Α΄ Κατηγορία, με 2-0 επί της Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ και σε συνάρτηση με την ήττα του Πάτραι στην Αχαγιά οι «ερυθρόλευκοι» ανέβηκαν στην πρώτη θέση, έχοντας συγκάτοικο τους “πράσινους”.

Φιλμ:

7′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Κούρτης βγήκε μπροστά από τον Λεπενιώτη,  προσπάθησε να τον σκάψει αλλά η μπάλα κατέληξε πάνω από τα δοκάρια άουτ.

14′ Γκολ για τον Άρη, έπειτα από τη σέντρα του Γραβαλου από φάουλ, ο Μεντζελόπουλος με υπέροχη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

27′ Καλή στιγμή για τον Άρη, όταν ο Οικονόμου εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα πέρασε από τον Θωμά και ο Τσούρας δεν κατάφερε να πάρει την κεφαλιά για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

45+1′ Μεγάλη ευκαιρία για την Ακράτα, όταν ο Μητρόπουλος Π εκτέλεσε το φάουλ απευθείας, ο Θωμάς εκτινάχθηκε και έστειλε την μπάλα δύσκολα σε κόρνερ.

49′ Γκολ για τον Άρη, όταν ο Γράβαλος εκτέλεσε το φάουλ στο δεύτερο δοκάρι, ο Κουτρούμπας έκανε το γυριστό σουτ, κόντραρε η μπάλα, στη συνέχεια ο Σπανός έκανε ένα ψαλιδάκι, η μπάλα βρήκε σε κορμιά και ο Κούρτης τελείωσε τη φάση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

72′ Καλή ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Κωστής βγήκε από τα αριστερά, μπήκε στην περιοχή και το σουτ που έκανε κατέληξε λίγο δίπλα από το δοκάρι άουτ.

78′ Αποβολή για τον Άρη, για δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Πανάρετο. Παίζει με 10 παίκτες η ομάδα του Θανάση Παπουτσή.

80′ Απίστευτη ευκαιρία για την Ακράτα, Όταν ο Μητρόπουλος εκτέλεσε το φάουλ, ο Γράβαλος έκανε μια κεφαλιά προς τα πίσω και στη συνέχεια ο Kατσιγιάννης έκανε δεύτερη καρφωτή κεφαλιά αλλά ο Θωμάς έκανε την επέμβαση του αγώνα και έστειλε την μπάλα κόρνερ.

Συνθέσεις:

Άρης Πατρών (Θανάσης Παπουτσής): Θωμάς, Πανάρετος, Λάτσης, Μεντζελόπουλος, Δασουράς, Σπανός, Αγγελής (69′ Λυμπέρης), Κουτρούμπας, Κούρτης (80′ Αλποχωρίτης), Γράβαλος (90+2′ Πουρνατζής), Κωστής (90+2′ Στειακάκης).

Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας (Φιλίππος Σχοινάς): Λεπενιώτης, Τσούρας (45′ Καλέλλης), Οικονόμου, Μανθόπουλος, Π. Μητρόπουλος, Μαγγίνας, Σπανός, Τσίμπιτσης (29′ Καραχάλιος), Ξύδης, Ράμα (29′ Μητρόπουλος Δ.), Κατσιγιάννης.