Ενδιαφέρον τουρνουά στο «Ανδρέας Κάνιστρας»

Ένα πολύ ενδιαφέρον περιφερειακό τουρνουά υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ θα πραγματοποιηθεί το σαββατοκύριακο στην Πάτρα με τη συμμετοχή τμημάτων από τέσσερις συλλόγους που συνεργάζονται με το Δίκτυο.

Διοργανωτής θα είναι ο FC Atlas και θα συμμετάσχουν επίσης ο νεοεισαχθείς στο Δίκτυο ΠΑΣ Άγιος Γεώργιος Κορίνθου και οι «παλιοί» ΑΟ Ανατολής Ιωαννίνων και Ερμής Άνω Λιοσίων. Το τουρνουά δεν θα έχει τελικό νικητή ανά ηλικιακή κατηγορία.

Θα πρόκειται για μεμονωμένους φιλικούς αγώνες με στόχο την αγωνιστική ενεργοποίηση των παιδιών εν όψει των διοργανώσεων που αρχίζουν, αλλά και την καλύτερη γνωριμία και σύσφιξη σχέσεων μεταξύ των παιδιών και των υπευθύνων των ομάδων.

Παρόντες θα είναι ο Διευθυντής Εκπαίδευσης Δικτύου της ΑΕΚ Ηλίας Κυριακίδης, ο επικεφαλής του τμήματος scouting της Ακαδημίας της ΑΕΚ Δημήτρης Ρούσσος και ο scout της Ακαδημίας Βαγγέλης Γαβρίλης.

Στο περιθώριο της αγωνιστικής δραστηριότητας θα υπάρξουν δύο συναντήσεις των στελεχών για διά ζώσης συνεργασία, κάτι που δεν είναι εύκολο να συμβαίνει συχνά λόγω της απόστασης και ειδικά στην εποχή της πανδημίας.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα είναι το εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 12/9

Κ15 ΑΟ ΑΝΑΤΟΛΗ-ATLAS FC 12.00 γήπεδο «Ανδρέας Κάνιστρας»

ΚΥΡΙΑΚΗ 13/9

Κ15 ΕΡΜΗΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ-ATLAS FC 14.00 γήπεδο «Ανδρέας Κάνιστρας»

K13 ΕΡΜΗΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ-ATLAS FC 13.00 γήπεδο «Ανδρέας Κάνιστρας»

K11 ΕΡΜΗΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ-ATLAS FC 11.00 Atlas Sport Center

K11 ΠΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΕΡΜΗΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ 11.45 Atlas Sport Center

K11 ATLAS FC-ΠΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ 12.30 Atlas Sport Center