Ενισχύεται μεσοεπιθετικά η Νίκη Προαστείου!

Σε μια αρκετά καλή μεταγραφή προχώρησε η Νίκη Προαστείο, καθώς απέκτησε τον περσινό πρώτο σκόρερ του Αετού Πατρών/Αστραπής, Χρήστο Παπαδιονυσίου.

Γεννημένος το 1988, ο Χρήστος Παπαδιονυσίου πριν εκπληρώσει το όνειρό του να παίξει στον ιστορικό σύλλογο του Παναιγιάλειου, ξεκίνησε από την ομάδα της περιοχής του την Δόξα Ελαιώνα. Με τους Αιγιώτες έπαιξε στη Γ΄ – Δ΄ Εθνική, ενώ μετά την άνοδο στην Β΄ Εθνική και την απόκτηση ξένων ποδοσφαιριστών και το «ξεκαθάρισμα» που ακολούθησε στο έμψυχο υλικό, ο Παπαδιονυσίου πήγε δανεικός στον Αχιλλέα Καμαρών στη Δ΄ Εθνική.

Πάντα περιζήτητος από τα σωματεία του νομού μας, ο Χρήστος Παπαδιονυσίου συνέχισε την δράση του σε Αιγιέα / Άρη, Φλόγα Ροδιάς και Ακράτα. Έκτοτε μετέφερε τις ποδοσφαιρικές του αρετές στην περιοχή της Πάτρας, αγωνιζόμενος στην αρχή με τον Ποσειδώνα, που στη συνέχεια μετονομάστηκε Α.Ε. Δρεπάνου και τα τελευταία χρόνια συνεργάστηκε με τον Αετό Πατρών. Στον σύλλογο επιστρέφει και ο δανεικός στην Αστραπή/Αετός, Απόστολος Καρέλας, όπως και ο Λεωνίδας Παπαχριστόπουλος που πέρυσι ήταν στην Περιβόλα.