Εντυπωσιακή νίκη για τον Αχαϊκό

Διαιτητής: Βαβαρούτας (Γκάβος-Γαλάνης)

Μετά την εξαιρετική εμφάνιση και νίκη μεσοβδόμαδα για το κύπελλο ερασιτεχνών κόντρα στην Αργυρά Πατρών,ο Αχαϊκός συνέχισε και χτες στο ίδιο μοτίβο και επικράτησε του Ίκαρου Λακκόπετρας με σκορ 3-1.

Οι ποδοσφαιριστές του Χρήστου Γκρέκα μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και με την συμπλήρωση του 20ο λέπτου άνοιξε το σκορ όταν ο Μπαρλάς έκανε το σουτ από πλάγια θέση μέσα από την περιοχή η μπάλα χτύπησε και στα δύο κάθετα δοκάρια και στην συνέχεια πέρασε την γραμμή του τέρματος για να έχουμε το 1-0.

Στο 37′ ύστερα από βαθιά μπαλιά ο αμυντικός του Ίκαρου έκανε λάθος κοντρόλ με αποτέλεσμα ο Σκούρτας να κλέψει την μπάλα και με ατομική ενέργεια και ωραίο πλασέ να κάνει το 2-0. Στο 45′ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα δεν απομακρύνθηκε σωστά από την άμυνα της Λακκόπετρας και ο Τσουραμάνης με εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 3-0.

Το μόνο που κατάφερε η Λακκόπετρα στο παιχνίδι ήταν να μειώσει στο 50′ όταν ο Ντάζος έκανε το σουτ εκτός περιοχής ο τερματοφύλακας του Αχαϊκού έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και μοιραία έγινε το 3-1.

Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πίεσαν την άμυνα του Αχαϊκού  με αποκορύφωμα το δοκάρι του Μιχάλη Μπεκίρη σε σουτ στο 80′, αλλά δεν άλλαξε κάτι μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του Διαιτητή που βρήκε τον Αχαϊκό να πανηγυρίζει ένα σπουδαίο τρίποντα σε ένα από τα φαβορί για άνοδο στην Α΄ Κατηγορία.

Αρχικές συνθέσεις:

ΑΧΑΪΚΟΣ (Χρήστος Γκρέκας): Καπετσώνης, Δρόσος, Διαμαντής, Κανελλόπουλος, Νικολακόπουλος, Έξαρχος, Μπαρλάς,Ψαρράς, Τζουραμάνης,Σκούρτας Γραμματικός.

ΙΚΑΡΟΣ ΛΑΚΚΟΠΕΤΡΑΣ (Δημήτρης Κουτσογιαννόπουλος): Τσιρίμωκος,Ντάζος, Δ.Νίφορας, Σαν Φιλίππο, Κ.Μπεκίρης, Σέρμπος, Λοτσάρης, Σαμίκος,Ν.Νιφόρας, Δούλος, Μιχ.Μπεκίρης.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς