Εντυπωσιακή πορεία ο Άτλας

Εντυπωσιακή πορεία πραγματοποιεί ο Άτλας στο Β΄ όμιλο της Γ΄ Κατηγορίας, αφού μετά από 11 αγωνιστικές βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 22 βαθμούς.

Παρότι, η ανδρική ομάδα ενεργοποιήθηκε μετά από αρκετά χρόνια και απαρτίζεται από νεαρούς ποδοσφαιριστές ο φιλόδοξος τεχνικός Κώστας Στουπάκης έχει καταφέρει να «χτίσει» ένα συμπαγές σύνολο που παίζει όμορφο ποδόσφαιρο που παράλληλα συνδυάζεται με επιτυχή αποτελέσματα.

Παράλληλα, ο Άτλας διαθέτει την 3η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με 11 γκολ παθητικό. Παρότι η άνοδος δεν αποτελεί αυτοσκοπό, κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει τους «πιτσιρικάδες» που έχουν κρατήσει το «μηδέν» στα 6 από τα 11 παιχνίδια που έχουν δώσει και αποτελούν την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος.

Σημαντικό μερίδιο φυσικά έχει ο νεαρός τεχνικός Κώστας Στουπάκης κάτοχος διπλώματος UEFA B΄.  Ο νεαρός τεχνικός συμφώνησε το περασμένο καλοκαίρι με τη διεύθυνση της ακαδημίας και έχει καταφέρει μέσα σε λίγους μήνες να περάσει στους μικρούς αθλητές την νοοτροπία του και μέχρι στιγμής τα πηγαίνει περίφημα.