“Εξάρα” για τον Αχαιό μέσα στην Παραλία (photos)

Γήπεδο Παραλίας: Σουτζόγλου Παναγιώτης

Διαιτητής: Αντωνίου Ελένη (Ανδριανός Μιχάλης, Μπαλαρούτσος Παύλος)

Σκόρερ: 11′ Τσαούσης, 82′ Στουπάκης Πεν. / 22′ 45′ Νάτσης, 23′ Γραμματικόπουλος Ν, 74′ 80′ Καραπιπέρης, 83′ Μούτσα.

Εύκολη νίκη για τον Αχαιό Σαραβαλίου στο γήπεδο της Παραλίας, καθώς επικράτησε της Δόξας με το ευρύ σκορ 6-2, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου της Α’ κατηγορίας.

Υπό καταρρακτώδεις βροχές στην Παραλία το ματς, βροχή και τα γκολ, ωστόσο δεν πείραξε την διαιτητή του αγώνα Αντωνίου Ελένη έτσι ώστε να διακόψει το παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ νωρίς στο παιχνίδι με τον Τσαούση στο 11′, ωστόσο η χαρά κράτησε για λίγο, καθώς η ομάδα του Πέτρου Χριστίδη μέσα σε ένα λεπτό στο 22′ και στο 23′ γύρισε το ματς με Νάτση και Γραμματικόπουλο Νίκο.

Πριν το ημίχρονο ο Νάτσης έβαλε και δεύτερο προσωπικό γκολ στο ματς κάνοντας το 1-3. Στο δεύτερο ημίχρονο πέρασε περίπου μισή ώρα για να μπει κι’αλλο και στο 74′ ο Καραπιπέρης έκανε το 1-4. Έξι λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έβαλε και αυτός δεύτερο προσωπικό γκολ κάνοντας το σκορ 1-5.

Η Δόξα Παραλίας κατάφερε να μειώσει στο σκορ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Στουπάκη στο 82′, ωστόσο ένα λεπτό αργότερα ο Ανδρέας Μούτσα έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για το τελικό σκορ 2-6.

Στην επόμενη αγωνιστική η Δόξα Παραλίας υποδέχεται την πολύ δυσκολη θύελλα Πατρών, ενώ ο Αχαιός Σαραβαλίου υποδέχθηκε στο Κώστας Ζάρρας τη Δόξα Νιφορεΐκων.

Το φίλμ του αγώνα

11′ Γκοοολ για την Παραλία, όταν ο Τσαούσης υποδέχθηκε την μπάλα από τα αριστερά, την έφερε στο δεξί και όταν έκανε το πλασέ έξω από την περιοχή, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.

12′ Ευκαιρία για τον Αχαιό, με τον Γραμματικόπουλο Γ. ο οποίος έκανε ένα σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι άουτ.

16′ Τεράστια ευκαιρία για τον Αχαιό, όταν ο Καραπιπέρης έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, ο Γραμματικόπουλος Ν από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι άουτ. Οι άνθρωποι και οι παίκτες του Αχαιού φωνάζουν για πέναλτι του Κεφαλά για ανατροπή στον Γραμματικόπουλο, ωστόσο η Αντωνίου μετά από συνεννόηση με τον βοηθό έδειξε πως η μπάλα συνεχίζεται.

22′ Γκοοολ για τον Αχαιό όταν ο Μπακατσέλος εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά, η άμυνα δεν έδιωξε καλά την μπάλα και ο Νάτσης έξω από την περιοχή έκανε το σουτ καιε κόντρα κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1.

23′ Γκοοολ για τον Αχαιό, όταν ο Γραμματικόπουλος Ν έκανε την κεφαλιά μέσα από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-2.

25′ Μεγάλη ευκαιρία για την Παραλία, όταν έγινε η σέντρα από τα αριστερά ο Δημητρακόπουλος μόνος του στη μεγάλη περιοχή, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

28′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Αχαιό, όταν ο Γραμματικόπουλος Γ έκανε ένα δυνατό σουτ από τα αριστερά και έξω από την περιοχή, η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Κεφαλά.

36′ Ευκαιρία για την Παραλία να ισοφαρίσει, όταν ο Δημητρακόπουλος μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, έκανε το σουτ αλλά ο Μπακάλης μπλόκαρε την μπάλα με δεύτερη προσπάθεια.

45′ Γκοοολ για τον Αχαιό, όταν μπήκε μέσα στην περιοχή ο Νάτσης από τα δεξιά, έκανε το σουτ και η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι και στα δίχτυα για το 1-3.

55′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Αχαιό, όταν ο Καπερώνης έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ο Γραμματικόπουλος Ν από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το πλασέ αλλά ο Σμιγάδης έκανε δυσκολη επέμβαση και έδιωξαν μακριά την μπάλα.

74′ Γκολ για τον Αχαιό, όταν έγινε το γύρισμα από τα αριστερά, ο Γραμματικόπουλος Γ δεν έκανε καλό πλασέ και στη συνέχεια ο Καραπιπέρης ουσιαστικά σε κενή εστία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-4.

80′ Γκολ για τον Αχαιό, όταν ο Καραπιπέρης μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-5.

82′ Γκολ για την Παραλία, όταν ο Στουπάκης εκτέλεσε το πέναλτι, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-5.

83′ Γκολ για τον Αχαιό, όταν έγινε η σέντρα από τα δεξιά, ο Μούτσα με κεφαλιά ψαράκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-6.

Δόξα Παραλίας (Νίκος Δημητρόπουλος) : Κεφαλάς (45′ Σμιγάδης), Χαϊκάλης, Τσαούσης, Φωτάκιας (73′ Χύσα), Παλούμπης, Δημακόπουλος, (45′ Ανδρεόπουλος), Στουπάκης, Τσιούπρος, Αγγελούσης, Δημητρακόπουλος, Γκότσης (32′ Σόλας)

Αχαιός Σαραβαλίου (Πέτρος Χριστίδης) : Μπακάλης, Μπακατσέλος, Ρίλντι, Γιαννέλος, Καπερώνης, Μαντάς (85′ Χιτος), Γραμματικόπουλος Γ., Νάτσης (78′ Σωτηρόπουλος), Καραπιπέρης (85′ Σαριδάκης), Γραμματικόπουλος Ν. (67′ Μούτσα), Κωτσιάς

Δείτε εδώ φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση