Πέρασαν 6 χρόνια από την “μαύρη” μέρα που μας άφησε ο Σπυράκος

NAZARE, PORTUGAL - May, 26 Nazare Beach Soccer Cup 2018 at Praia da Nazare on May 26, 2017 in Nazare, Portugal. (Photo by Lea Weil)

Και όμως ακούγεται σαν ψέμα αλλά είναι δυστυχώς αλήθεια. Πέρασαν ήδη 6 χρόνια από την “μαύρη” ημέρα που έφυγε για τους ουρανούς ο Σπύρος Αβράμης, ο οποίος έδωσε γεναία μάχη επί 20 ημέρες στην ΜΕΘ, από ένα πρόβλημα υγείας που ξαφνικά του προέκυψε και τελικά του έκοψε το νήμα της ζωής.

Και πόσο θα θέλαμε εδώ και 6 χρόνια όλο αυτό να ήταν πραγματικά ένα ψέμα και να ξαναδούμε εδώ μαζί μας αυτό το χαμογελαστό και γεμάτο ενέργεια παιδί, που ο Θεός είχε άλλα σχέδια για αυτόν και τον ήθελε δίπλα του, να φτιάξουν μαζί την δική τους ποδοσφαιρική ομάδα, εκεί στον παράδεισο.

Τι και αν πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια, ο Σπύρος Αβράμης δεν θα ξεχαστεί από κανέναν, γιατί απλά ήταν αγαπητός σε όλους.

Ξημέρωνε 26η Νοεμβρίου 2017, όταν ο Σπυράκος «πέταξε» για πάντα εκεί ψηλά και ταξίδεψε για τα γήπεδα του ουρανού, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος την οικογένειά του, τους φίλους αλλά και όλους όσοι τον γνώριζαν.

Ένα εξαιρετικό παιδί, πάντα χαμογελαστό, σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Οι φίλοι του στην Νάπολη Πατρών συνεχίζουν να κρατούν το όνομα του ζωντανό, με μια ομάδα που ο ίδιος δημιούργησε και που έχει καταφέρει να είναι μέσα στις κορυφαίες παγκοσμίως στο άθλημα του Beach Soccer. Μάλιστα όλα αυτά τα χρόνια υπάρχει και το γήπεδο στο όνομα του στις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚ, για να μας θυμίζει ποιος ήταν ο Σπύρος Αβράμης.

Η απώλειά του πονάει ακόμα και σήμερα τόσο την οικογένειά του όσο και τους φίλους του ωστόσο όλοι τους αισθάνονται υπερήφανοι για τον «άγγελό» τους που από εκεί ψηλά δεν σταματά στιγμή να τους χαμογελά… και να τους προστατεύει.