Χωρίς νικητή το μεγάλο ντέρμπι στα Βραχνέϊκα

Γήπεδο Βραχνεϊκων : Αποστόλης Νικολόπουλος

Διαγόρας Βραχνεϊκων-Αχαϊκή 2-2 (32′ Καράμπουλας, 91′ Σκούρτας / 11′, 14′ Μπίκος)

Διαιτητής : Παπαδόπουλος (Οικονόμου-Παλούμπης)

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής στον α’ όμιλο ανάμεσα στον Διαγόρα και την Αχαϊκή, με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 2-2. Τα “καναρίνια” προηγήθηκαν με 0-2 στο πρώτο τέταρτο του αγώνα χάρη σε δύο τέρματα του Μπίκου, αλλά οι γηπεδούχοι βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσουν το ματς με τέρματα των Καράμπουλα και του Σκούρτα στις καθυστερήσεις του αγώνα.

ΤΟ φίλμ του αγώνα :

10′ Σουτ του Δ. Μαλτέζου άουτ.

11′ Ωραία ενέργεια από τα αριστερά για την ομάδα της Αχαϊκής τελικός αποδέκτης ο Μπίκος μέσα από τη μικρή περιοχή τελειώνει υποδειγματικά για το 0-1

14′ Έκρυψαν τη μπάλα Μπαλασόπουλος, Φωτόπουλος συνδυάστηκαν πολύ όμορφα και ο Μπίκος τελειώσω από κοντά για το 0-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

23′ Φωνές για χέρι και πέναλτι σε σουτ του Νίκου Γκολφινόπουλου μέσα από την περιοχή μετά από εκτέλεση κόρνερ.

32′ Εκτέλεση φάουλ του Φώτη Γκολφινόπουλου, προβολή ο Καραμπούλας από κοντά βάζει ξανά στο παιχνίδι τον Διαγόρα μειώνοντας σε 1-2.

47′ Δοκάρι του Καλογεροπούλου ύστερα από γύρισμα σουτ προς την εστία.

52′ Εκτέλεση κόρνερ για τους γηπεδούχους πιο ψηλά απ’ όλους ο Τελέγκος παίρνει την κεφαλιά η μπάλα βρίσκει στο δοκάρι και καταλήγει άουτ

59′ Αποβάλλεται από τον πάγκο της Αχαϊκής ο Νίκος Λουμπαρδέας ο οποίος είχε έντονη διαμαρτυρία προς τον κύριο Παπαδόπουλο.

64′ Καλό σουτ του Φ. Γκολφινόπουλου, η μπάλα δίπλα από την εστία του Κουτρούμπα.

91‘ Ο Σκούρτας κάνει υποδειγματικό κοντρόλ, ύστερα από μπαλιά που του γίνεται και με σουτ διαμορφώνει το τελικό 2-2

Διαγόρας Βραχνεϊκων: Διαμαντόπουλος, Μπουρνάκας, Κόκιος, Τελέγκος, Ν.Γκολφινόπουλος, Τσεκούρας, Δ. Μαλτέζος, Φ. Γκολφινόπουλος, Σκούρτας, Χουσελάς (58′ Κ. Μαλτέζος), Καραμπούλας (58′ Ταγάρας)

Αχαϊκή: Κουτρούμπας, Πλέγας, Σμπόρας, Χρυσανθόπουλος, Καλογερόπουλος (90′ Μπραντάν), Βαλογιάννης, Μπίκος (65′ Ντόμας), Κατσίνας, Μπαλασόπουλος, Φωτόπουλος (83′ Κόκκινος), Κλήσης.