“Εξάρα” στην πρεμιέρα για τον νεανικό Διαγόρα

Ο Διαγόρας Βραχνεΐκων ήταν εξαιρετικός στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, καθώς επικράτησε 6-0 του Ατρομήτου Λάππα και μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα για την ομάδα του Κώστα Τσιπιανίτη ο νεαρός Τζουραμάνης πέτυχε τρία γκολ και ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης.

Σκόρερ : 4’, 39’, 46’ Τζουραμάνης, 22’ Μαλτέζος, 32’ Χουσελάς, 35’ Σκούρτας)

To Φιλμ του αγώνα:

4΄ Φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή το εκτελεί ο Tζουραμάνης και σημειώνει το 1-0.
18΄ Δοκάρι για τους γηπεδούχους με τον Σκούρτα.
22΄ Ο Μαλτέζος γίνεται αποδέκτης της μπάλας και με «κουτουπιέ» σημειώνει το 2-0
32΄ Σέντρα σουτ έξω από την περιοχή από τον Χουσελά και 3-0.
35΄ Ο Σκούρτας άνοιξε λογαριασμό με πλασέ μέσα από την περιοχή.
39΄ Ο Τζουραμάνης βάζει ένα γκολ όνειρο, καθώς πήρε την μπάλα, σύγκλινε προς τα μέσα και σούταρε με το αριστερό, όπου η μπάλα πήγε στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Δρόσου.
46΄ Ο Μαλτέζος βρήκε τον Μπουρίκα και δεύτερος τον Τζουραμάνη ο οποίος μέσα από την περιοχή έκανε το σουτ διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ (Κ. Τσιπιανίτης) : Διαμαντόπουλος, Μπουρνάκας (74’ Καπής), Κόκιος, Κωνσταντόπουλος, Ν. Γκολφινόπουλος, Τσεκούρας, Μαλτέζος (74’ Κοζιάς), Χουσελάς (51’ Λάιος), Σκούρτας, Μπουρίκας (51’ Φ. Γκολφινόπουλος), Τζουραμάνης (69’ Χαραλαμπόπουλος)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ (Δ. Ξηνταρόπουλος) : Δρόσος, Σπυρόπουλος (63’ Γκοτσούλιας), Ορλώφ, Διακάτος, Ταπεινός, Νιφόρας (42’ Λιακόπουλος), Κατσιγιάννης, Αγγελόπουλος, Οικονομόπουλος, Καλογερόπουλος, Παναγιωτόπουλος (42’ Καρκούλιας)