Εξάσφαιρος και με σόου Γκάτση ο Ατρόμητος στην πρεμιέρα

Γήπεδο Ζαρουχλεΐκων : Βύρωνας Ξυπολιάς

Με το καλημέρα του πρωταθλήματος ο Ατρόμητος Πατρών έδειξε τις διαθέσεις του καθώς επικράτησε του Αστέρα Τσουκαλεΐκων εντός έδρας με 6-0 και έδειξε από νωρίς πώς την φετινή σεζόν ο στόχος είναι ο πρωταθλητισμός, βέβαια αυτό που κάνει ξεχωριστό την χθεσινή αναμέτρηση είναι τα 5 γκολ που κατάφερε να σημειώσει ο Βαγγέλης Γκάτσης, χτίζοντας ένα νέο ρεκόρ για το φετινό πρωτάθλημα.

Από την άλλη πλευρά ο Αστέρας Τσουκαλεΐκων έχει πολλά παράπονα από την διαιτησία του κ.Πράνταλου και συγκεκριμένα στην φάση του 33ου λεπτού όπου ο Κωστής ανατράπηκε από τον Αλέμη,με τον ποδοσφαιριστή του Αστέρα να αντικρύζει ορθώς την 2η κίτρινη κάρτα και τον κ.Πράνταλο να καταλογίζει το σημείο του πέναλτι,με τους ανθρώπους του Αστέρα να υποστηρίζουν πως η ανατροπή έγινε εκτός περιοχής.

Στα του παιχνιδιού τώρα τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ήταν αναγνωριστικά με αποτέλεσμα η πρώτη καλή ευκαιρία να έρθει στο 14′ από πλευράς Ατρομήτου με το κόρνερ του Χριστόπουλου και την κεφαλιά του Γκάτση όπου απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Αστέρα.

Στο 22′ ο Κωστής θα κάνει το παράλληλο γύρισμα από τα αριστερά στο ύψος του πέναλτι και με προβολή ο Γκάτσης θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Αλέμης όπως προαναφέραμε και πιο πάνω θα ανατρέψει τον Κωστή με τον κ.Πράνταλο να καταλογίζει το σημείο του πέναλτι.

Δύο λεπτά αργότερα ο Γκάτσης θα αναλάβει την εκτέλεση για το 2-0.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 50′ φάουλ του Χριστόπουλου από τα δεξιά κεφάλια προς τα πίσω του Παπασπυρόπυλου με τον τερματοφύλακα να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Τρία λεπτά αργότερα κόρνερ του Χριστόπουλου κεφαλιά του Γκάτση η μπάλα θα καταλήξει αουτ.

Για να έρθουμε στο 57′ όπου ο Αποστολόπουλος θα βγάλει την σέντρα από τα δεξιά και ο Γκάτσης με ωραίο γυριστό θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0.

Στο 63′ γύρισμα πάρε βάλε του Χριστόπουλου στον Γκάτση και αυτός θα γράψει το 4-0.

Τρία λεπτά αργότερα το σουτ του Γκότση από το ύψος της μεγάλης περιοχής θα σταματήσει στο δεξί κάθετο δοκάρι.

Στο 82′ γύρισμα ξανά πάρε βάλε αυτή την φορά από τον Στεργίδη με τον Γκάτση να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 5-0 και το 5ο προσωπικό του τέρμα.

Τέλος στην τελευταία φάση του παιχνιδιού και συγκεκριμένα στο 92′ σέντρα του Χριστόπουλου από τα αριστερά και με σουτ στην κίνηση ο Σπυρόπουλος θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 6-0.

Συνθέσεις :

Ατρόμητος Πατρών (Σάκης Πεφάνης) : Μπίτι, Παπασπυρόπουλος (69′ Παπανικολόπουλος), Χριστόπουλος, Μούζος, Νικολακόπουλος, Λαζανάς (75′ Πανταζόπουλος), Στεργίδης, Αποστολόπουλος (57′ Σπυρόπουλος), Παλούκης (69′ Σμυρλής), Γκάτσης, Κωστής (57′ Γκότσης).

Αστέρας Τσουκαλεΐκων (Δημήτρης Καράγιωργας) : Καρανάσος, Κάτσενος (80′ Καρανικόλας), Σωτηρόπουλος (71′ Γιαννόπουλος), Ράβανος, Καρδάρης, Κύριλλος (46′ Χατζηπάπας), Νάνος, Αλέμης, Καλούδης (57′ Τζαφα), Παπαπέτρος (80′ Ντεντόπουλος), Θωμάς.

Πέντε τέρματα και σόου Βαγγέλη Γκάτση

Σε παράσταση και προσωπικό σόου μετέτρεψε την χθεσινή αναμέτρηση ο έμπειρος επιθετικός Βαγγέλης Γκάτσης καθώς στην νίκη του Ατρόμητου με 6-0 ο Γκάτσης σημείωσε 5 τέρματα και έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις του για την πρωτιά των σκόρερ.

Ο Γκάτσης διαθέτει ένα “βαρύ” βιογραφικό και στην χθεσινή αναμέτρηση εκτός από τα 5 τέρματα που σημείωσε γενικά ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις της ομάδας του, καθώς η εμπειρία και το μυαλό είναι αυτά που ξεχωρίζουν όταν μιλάμε για έναν τέτοιο επιθετικό, όπου κάθε αγωνιστική θα βάζει δύσκολα στις αντίπαλες άμυνες.

Δείτε εδώ πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση