Ηρακλής Πατρών: “Ο πάτος του βαρελιού έχει και άλλο να φανεί”

Από τον Ηρακλή Πατρών εκδόθηκε η πιο κάτω ανακοίνωση:

“Θλιβερή απολογία με Άιολα επιχειρήματα από αυτούς που έχουν οδηγήσει σε αδιέξοδο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Οι επισημάνσεις μας αναπάντητες. Μετά από επτά μήνες αντιλήφθηκαν τις καμένες λάμπες στους Πυλώνες του γηπέδου Ομιχλώδης δικαιολογία και βαριές ευθύνες για την καθαριότητα των αποδυτηρίων και του περιβάλλοντα χώρου που θυμίζουν σεληνιακό τοπίο.

Επιχειρούν να δημιουργήσουν στρεβλές εντυπώσεις με το προπονητικό πρόγραμμα και τις ώρες του Ηρακλή και της Ακαδημίας του Αίολου μέσα στο λιοπύρι στις 3 το μεσημέρι. Όπως πέρυσι στον ορισμό των αγώνων πρωταθλήματος. Τα κακά παιδιά ( ΗΡΑΚΛΗΣ ) στις 12.30 το μεσημέρι και τα χαϊδεμένα στις 3 μμ. Τι να πρωτοθυμηθούμε …..

Ακόμα και τα κληρονομικά δικαιώματα που επικαλούνται. Επίκαιρο βέβαια είναι και το αυριανό προπονητικό πρόγραμμα όπου μας αποβάλουν ετσιθελικά από το γήπεδο. Ο πάτος του βαρελιού έχει και άλλο να φανεί. Όσο πιο σύντομα το αντιληφθούν όλοι τόσο μεθοδικότερα θα οργανωθεί η ανασυγκρότηση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στην Αχαΐα”.

Eμείς ως patragoal.gr ζητήσαμε εκ νέου την απάντηση του κύριου Βουκελάτου ο οποίος τόνισε: “O διάλογος να γίνει θεσμικά στην Ένωση”.