Επανήλθε στις νίκες με τριάρα ο Ατρόμητος Πατρών

Γήπεδο Ζαρουχλεΐκων: Παναγιώτης Σουτζόγλου

Διαιτητής: Μαχαίρας – Μουστάκας Στέφανος (Σπυρόπουλος Κωνσταντίνος, Ψιμάρνης Μιχάλης)

Σκόρερ: 9′ Τσάκωνας, 37′ 55′ Αναγνώστου

Ο Ατρόμητος Πατρών μετά την ήττα από την Α.Ε. Πάτρα 2005 στο φινάλε επανήλθε στα θετικά αποτελέσματα, επικρατώντας στο τοπικό ντέρμπι με 3-0 της Αναγέννησης Πατρών. Δύο γκολ σημείωσε ο Νάσος Αναγνώστου και ένα ο νεαρός Τσάκωνας.

ΦΙΛΜ:

1′ Τεράστια ευκαιρία για τον Ατρόμητο να ανοίξει το σκορ, όταν ο Αναγνώστου σουταρε η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι και στη συνέχεια ο Τσάκωνας έκανε ένα δεύτερο σουτ και ο Βασιλόπουλος έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

8′ Αναγκαστική αλλαγή για την Αναγέννηση Πατρών, καθώς ο Φραντζής Κ. τραυματίστηκε και στη θέση του μπήκε ο Αλποχωρίτης.

9′ Γκολ για τον Ατρόμητο, όταν έκανε το σουτ ο Μπακόπουλος, ο Βασιλόπουλος έκανε την απόκρουση και στη συνέχεια ο Τσάκωνας σε κενή εστία άνοιξε το σκορ για τον Ατρόμητο Πατρών σε 1-0.

19′ Μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση, όταν ο Τζελέπης εκτέλεσε απευθείας το φάουλ, η μπάλα έσκασε μπροστά στον αθανασακόπουλο αλλά έδιωξε με δυσκολία σε κόρνερ.

37′ Ο Ατρόμητος Πατρών έκανε το 2-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αναγνώστου.

43′ Έπειτα από τη σέντρα του Γκοτσόπουλου από τα δεξιά, ο Αλποχωρίτης δεν έπιασε καλά την κεφαλιά και η μπάλα κατέληξε άουτ. Καλή στιγμή για την Αναγέννηση Πατρών.

55′ Γκολ για τον Ατρόμητο. Ο Αναγνώστου μετά από ωραία ενέργεια βρήκε χώρο, έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0.

67′ Όταν ο Σκιαδαρέσης επιχείρησε ένα δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, ο Βασιλόπουλος εκτινάχθηκε και έστειλε την μπάλα σε κόρνερ.

89′ Έπειτα από την κάθετη μπαλιά του Παλούκη, ο Σκιαδαρέσης έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ο Βασιλόπουλος απέκρουσε και έδιωξε την μπάλα.

Συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (Β. Φίλιππας): Αθανασακόπουλος, Χαϊκάλης, Πανταζόπουλος (61′ Χριστόπουλος), Τσίτσαρης, Βασιλείου, Νικολάι,  Παλούκης, Παπαγεωργίου, Μπακόπουλος (70′ Ρόδης), Αναγνώστου (56′ Σκιαδαρέσης), Τσάκωνας (70′ Πρίφτης).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ (Δ. Σγούρας): Βασιλόπουλος, Δημητριάδης, Ξυπολιάς, Κοντογιαννάτος, Τσίμπιτσης (73′ Τζακώστας), Φραντζής Ν., Φραντζής Π., Αργυρόπουλος, Φραντζής Κ. (8′ λ.τ. Αλποχωρίτης), Τζελέπης (60′ Ντόγια), Γκοτσόπουλος.