Επιστροφή με εντός έδρας ήττα για τον Παναιγιάλειο (vid)

Την ήττα γνώρισε σήμερα το απόγευμα o Παναιγιάλειος από την αντίστοιχη του Αίαντα Γαστούνης στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.

Ο Παναιγιάλειος είχε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες, αλλά στην επανάληψη το συγκρότημα των φιλοξενούμενων ήταν καλύτερο και με δύο γκολ (Βατσής 76′ και Κουλούρης 86′) πήραν το παιχνίδι. Επόμενο ματς για τους Αιγιώτες την ερχόμενη Κυριακή στο Ληξούρι με την τοπική ομάδα.

Στο αγωνιστικό μέρος ο Καραμπούλας στο 7΄ είχε την πρώτη κλασική ευκαιρία των Αιγιωτών, ύστερα από πάσα του Μαυρόπουλου, έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, αποκρούστηκε όμως εντυπωσιακά από τον Αντωνόπουλο.

Η Αιγιώτικη ομάδα είχε και στο β΄ ημίχρονο την πρώτη καλή ευκαιρία, αυτή την φορά με τον Σπυρόπουλο να σουτάρει από πολύ καλή θέση άουτ στο 52΄. Στο 58΄ ύστερα από κόρνερ του Μπούνα, το γυριστό σουτ που επιχείρησε ο Παπαδόπουλος, απέκρουσε ο Αντωνόπουλος.

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο γκολ με τον Βατσή στο 77΄, ύστερα από φάση διαρκείας στην μελανόλευκη περιοχή. Στο 88΄ ο Βασιλικόπουλος πάσαρε στον Κουλούρη, με τον τελευταίο να βρίσκει με μακρινό δυνατό γωνιακό σουτ για το 0-2.

Συνθέσεις:

Παναιγιάλειος (Α. Σπυρόπουλος-Μ. Λελούδας): Καλλιακμάνης, Κουραχάνης (64΄ Ορτέντζιος), Καφεντζής, Σπανογιάννης, Παπαδόπουλος, Μαυρόπουλος, Μπούνας, Μπακατσέλος (79΄ Σπηλιωτόπουλος), Βλάχος, Καραμπούλας, Σπυρόπουλος (59΄ Σταθακόπουλος.

Αίας Γαστούνης (Θ. Ανδριόπουλος): Αντωνόπουλος, Παρασκευόπουλος, Βασιλικόπουλος, Παπαχριστόπουλος, Βατσής, Τσακοπιάκος, Σταθάτος (82΄ Βράπι), Καλογερόπουλος (88΄ Μπαρδούσης), Κουλούρης, Γκρίλλας, Κάρδαρης (70΄ Γεωργιόπουλος (88΄ Δούλος).

Δείτε εδώ τα γκολ της αναμέτρησης