Επιτυχημένη συμμετοχή του Ι.Ο.Π. στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδας

Στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδας, που διοργάνωσε ο Ν.Α.Σ. Πύλου «Νέστωρ», από την Πέμπτη 22 μέχρι και την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, συμμετείχε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών με 4 αθλητές στην κατηγορία ILCA 4 και 7 αθλητές στην κατηγορία Οptimist. Στους αγώνες είχαν δηλώσει συμμετοχή και στις δύο κατηγορίες, 102 ιστιοπλόοι από 10 ομίλους.

Σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα στην κατηγορία ILCA 4 αθλητές του ομίλου μας κατέλαβαν την 1η θέση γενικής όσο και 1 η θέση στα κορίτσια η Δούσκα Όλγα -Θεοδώρα και 1η θέση στα αγόρια ο Δανιήλ Ευάγγελος, την 4 η θέση στα κορίτσια η Αριάδνη Ντακουνάκη
και την 6 η θέση η Αρτεμις Καρτεζίνη. Στην κατηγορία Οptimist κατέκτησαν την 2η , 3η και 6η θέση της γενικής και αγοριών αντίστοιχα οι αθλητές Αργυρός Ιωάννης, Κουτσουρόπουλους Φίλιππος και Κουτσουρόπουλος Παναγιώτης. Στους αθλητές κατω των 13 ετων 2 η θέση ο
Παναγ. Κουτσουρόπουλος.

Οι ανωτέρω αθλητές απέκτησαν το δικαίωμα συμμετοχής στην πρόκριση της εθνικής ομάδας στις συγκεκριμένες κατηγορίες. Την αποστολή του Ι.Ο.Πατρών αποτελούσαν και οι αθλητές Μάριος Ματθαιόπουλος 27 ος , Λεωνίδας Αργυρός 31 ος , Ιορδάνης Καρακαπιλίδης 38 ος και Τηλεμαχος Πολυχρονόπουλος στα Optimist και συνόδευαν οι προπονητές Γιώργος Χατζηκωνσταντίνου και Αριστοτέλης Κουλουμπής Καλογερόπουλος.

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών συγχαίρει όλους τους αθλητές για τον αγώνα τους και την συμμετοχή τους και όσους συνέβαλαν για την επιτυχία, τον έφορο του τμήματος Αργύρη Πετράτο, τον προπονητή Γιώργο Χαντζηκωνσταντίνου, τον Θεόφιλο Μαραζιώτη και Αριστοτέλη Κουλουμπή-Καλογερόπουλο, τους εθελοντές και τους γονείς για την μεγάλη τους προσπάθεια. Ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθεια τον μεγάλο μας χορηγό Super Cargo.