Ο Aντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Παναγιώτης Αντωνόπουλος στο πινγκ πονγκ

Ανακοίνωση:

“Με μεγάλη χαρά υποδέχθηκαν οι επίλεκτοι αθλητές και αθλήτριες και ο ομοσπονδιακός προπονητής επιτραπέζιας αντισφαίρισης τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού κο Αντωνόπουλο Παναγιώτη στην ομοσπονδιακή αίθουσα της Τ.Ε. Ε.Φ.Ο.Επ.Α. στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο Πατρών. την Τρίτη το απόγευμα 28 Φεβρουαρίου 2024.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε από τον ομοσπονδιακό προπονητή Ζήκο Σωτήριο, με τον οποίο είναι και συνάδελφοι καθηγητές φυσικής αγωγής, για την λειτουργία του κλιμακίου και τις μελλοντικές αγωνιστικές υποχρεώσεις, με κύρια αυτή την τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος παμπαίδων παγκορασίδων και μίνι παμπαίδων και μίνι παγκορασίδων που θα γίνει τον Απρίλιο στην Πάτρα.

Ο κος Αντωνόπουλος παρακολούθησε μέρος της προπόνησης, δήλωσε στους αθλητές την θέλησή του για συμπαράσταση όπου και όπως δύναται στην προσπάθεια που επιδεικνύουν και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στους επόμενους αγώνες του.

Παράλληλα, ενημερώθηκε για το πρόγραμμα ανάπτυξης και διάδοσης που επιτελείται στην πόλη από τον Οκτώβριο από την Τοπική Επιτροπή, σε συνεργασία με την τεχνική σύμβουλο της ομοσπονδίας κα Κατερίνα Βασιλογάμβρου.

Ο κος αντιπεριφερειάρχης αναμένεται το επόμενο χρονικό διάστημα να έρθει σε επαφή με τη διοίκηση της Τ.Ε.Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Δυτικής Ελλάδος εν όψει συνεργασίας με την περιφέρεια,για τη διοργάνωση του προαναφερόμενου πανελληνίου πρωταθλήματος τον Απρίλιο στην Πάτρα”