Επτά σερί ματς αήττητος ο Πήγασος Μπεγουλακίου

Σε ανοδική πορεία βρίσκεται ο Πήγασος Μπεγουλακίου, αφού αγνοεί την ήττα στα επτά τελευταία του παιχνίδια και πλέον άπαντες στοχεύουν στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κόντρα στον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου (15.00 A. Kάνιστρας).

Ο Κώστας Νιοτόπουλος και ο Θόδωρος Λαμπρόπουλος κάνουν εξαιρετική δουλειά στον σύλλογο και παιχνίδι με παιχνίδι οι ποδοσφαιριστές του δείχνουν καλή εικόνα με αποτέλεσμα η ομάδα να παίρνει τους βαθμούς και να ανεβαίνει σημαντικά στον βαθμολογικό πίνακα της Α΄Κατηγορίας.

Μετά τη νίκη που πανηγύρισε κόντρα στην Νίκη Προαστείου, ο Πήγασος συμπλήρωσε επτά ματς χωρίς ήττα (τρεις σερί νίκες) και αυτό έχει ανεβάσει την ψυχολογία της ομάδας ενόψει της δύσκολης συνέχειας που έρχεται σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Πλέον μη έχοντας να χάσει τίποτα, παρά μόνο να κερδίσει το νεαρό τεχνικό δίδυμο καταστρώνει τα σχέδια του για το σημερινό ματς κόντρα στον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου στο «Ανδρέας Κάνιστρας».

Στον Πήγασο γνωρίζουν καλά τις δυσκολίες του παιχνιδιού. Σημαντική η απώλεια του Νίκου Αποσκίτη (τιμωρία 2 αγωνιστικές), ωστόσο είναι αποφασισμένοι να παρουσιαστούν σοβαροί και συγκεντρωμένοι, ώστε να πάρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.