Να δείξει χαρακτήρα ο Ατρόμητος Πατρών

Να αφήσει πίσω του το βαρύ αποτέλεσμα απέναντι στην Θύελλα Πατρών και να πάει παρακάτω θέλει ο Ατρόμητος Πατρών.

Όλα πήγαν στραβά για τους «πορτοκαλί» το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας, με τον Ατρόμητο να γνωρίζει μία πολύ βαριά εκτός έδρας ήττα με 3-0 απέναντι στην πρωτοπόρο Θύελλα Πατρών. Αναμφίβολα πρόκειται για ένα αποτέλεσμα που σε κάθε περίπτωση απογοητεύει, με τον Σάκη Πεφάνη να αναλαμβάνει πλήρως τους ποδοσφαιριστές του που σίγουρα δέχτηκαν ένα ισχυρό ψυχολογικό πλήγμα.

Ο Ατρόμητος Πατρών, όμως είναι υποχρεωμένος, όσο βαρύ και να ήταν το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, να το αφήσει πίσω του και να κοιτάξει μπροστά. Οι «πορτοκαλί» θα πρέπει να δουλέψουν στις αδυναμίες τους και να βγουν πιο δυνατοί μέσα από αυτή τη δύσκολη κατάσταση.

Εφόσον άλλωστε ο Ατρόμητος Πατρών πήρε την απόφαση το περασμένο καλοκαίρι να πορευτεί αλλάζοντας κατά πολύ το ρόστερ του (νέα ομάδα) θα πρέπει να δεχτεί πως άσχημες ημέρες σαν εκείνη με την Θύελλα Πατρών είναι μέσα στο… πρόγραμμα και μέρος όλης της διαδικασίας της εξέλιξης. Για αυτό τον λόγο η στήριξη είναι πιο επιβεβλημένη από ποτέ, καθώς ακολουθεί ακόμα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο τον φιλόδοξο και νεανικό Διαγόρα Bραχνείκων σήμερα στα Ζαρουχλέικα.