Εργομετρικά και μία προσθήκη για τους Νέους Παναχαϊκής

Η Σχολή Ποδοσφαίρου της Παναχαϊκής ανακοίνωσε την ένταξη του τερματοφύλακα της Θόδωρου Γεωργόπουλου στο πρόγραμμα της “Κ20”.

Ο 15χρονος (γεν. 11 Μαΐου 2005) πορτιέρο των Παίδων και Νέων των “ροσονέρι”, μέλος της Μικτής Παίδων της ΕΠΣΑ που συμμετείχε στο Final-4 του Βόλου το 2018, είναι το πρώτο παιδί που θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του με την “επαγγελματική” ομάδα των Νέων και ήταν προσωπική επιλογή του προπονητή της Κ-20, Χρήστου Παρασκευόπουλου.

Εργομετρικά για την Κ-20

Χθες, Παρασκευή 28/8 και σήμερα, Σάββατο 29/8, ο υπεύθυνος της ακαδημίας Στάθης Τσαρτόλιας (πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα ποδόσφαιρο) και ο Βασίλης Γεωργούσης (πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα «strength and conditioning specialist») θα πραγματοποιήσουν τα εργομετρικά της Κ-20 του συλλόγου.

Η άψογη συνεργασία της Σχολής με την ΠΑΕ και τον προπονητή της ομάδας Νέων Χρήστο Παρασκευόπουλο και η προσφορά των εργομετρικών, απλά επιβεβαιώνει ότι αυτή η ένωση θα αποφέρει μόνο κέρδη για τον «κοκκινόμαυρο» σύλλογο. Θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις για την πορεία των ομάδων και της οργάνωσης της ακαδημίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.