Εύκολη νίκη για τις γυναίκες του Ίκαρου Πετρωτού

Χωρίς να συναντήσει κάποιος ιδιαίτερο πρόβλημα ο Ίκαρος Πετρωτού επικράτησε εύκολα εντός έδρας κόντρα στις Αμαζόνες Κορινθίας με 7-0 και έφτασε τους 12 βαθμούς και βρίσκεται στο +9 από τον υποβιβασμό εξασφαλίζοντας σε μεγάλο πλέον βαθμό την παραμονή του στην Β΄Εθνική του 2ου ομίλου.

Ο Ίκαρος Πετρωτού εκμεταλλεύτηκε από το πρώτο λεπτό την αδυναμία των κοριτσιών της Κορινθιακής ομάδας με αποτέλεσμα να κυριαρχεί στο παιχνίδι χάνοντας πολλές ευκαιρίες.

Το σκορ άνοιξε με τετ α τετ η Αγγελική Κωστοπούλου στο 20′. Στο 25′ η Κυριάκου εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά και με κεφαλιά η Κουλουμπή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Στο 35′ και στο 41′ η Κυριάκου και η Κωστοπούλου ήταν ψύχραιμες στα τετ α τετ τους και ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 4-0 όπου ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Από την άλλη πλευρά οι Αμαζόνες στο πρώτο ημίχρονο έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 2-0 όταν η Κακούρη έκανε το σουτ εκτός περιοχής αλλά είδε την μπάλα να περνάει άουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ελεάνα Τσάμη δύο τέρματα και η Δώρα Σπηλιοπούλου ένα τέρμα διαμόρφωσαν το τελικό 7-0 υπέρ του Ίκαρου Πετρωτού.

Την νέα χρονιά και τις 9 Ιανουαρίου ο Ίκαρος θα ταξιδέψει στην Καλαμάτα για να αντιμετωπίσει τον Εθνικό Καλαμάτας σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Από την άλλη πλευρά οι Αμαζόνες θα αντιμετωπίσουν εντός έδρας στο ντέρμπι ουραγών τον Ατρόμητο Ζαρουχλεΐκων.

Συνθέσεις:

Ίκαρος Πετρωτού (Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος) : Κρίκη, Γαρδούνη, Παπανικολοπούλου, Κουλουμπή, Καρφάκη, Συρμή, Κωστοπούλου, Μούκα, Ζώτου, Τσάμη, Κυριάκου. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Ντέβα, Σπηλιοπούλου,Ράικου, Λεμπέση, Καλτσανά.

Αμαζόνες Κορινθίας (Δήμητρα Μπέκου): Δικαιουλάκου,Νικολάου, Κορμπάκη, Κανελλοπούλου, Βύρλα(Μπαρμπαγιάννη), Θεοδωροπούλου,Πούλου, Βάσση,Κακούρη, Πιερρουτσάκου, Βαρσαμή.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς