Συνεχίζει απτόητος ο ΠΑΟΚ Πάτρας

Για 4ο συνεχόμενο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ Πάτρας κατάφερε να μείνει αήττητος δείχνοντας πως η πρόσληψη του προπονητή Ανδρέα Σέρρου ήρθε την κατάλληλη στιγμή και στο κατάλληλο τάιμινγκ.

Στην χθεσινή αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλων Αιγίου ο ΠΑΟΚ κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 3-0. Όλα κρίθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο τρίλεπτο (55′-58′) εκεί όπου ο ΠΑΟΚ σημείωσε δύο γκολ και έβαλε γερές βάσεις για την επίτευξη της νίκης.

Αρχικά στο 55′ ο Ξυπολιάς εκτέλεσε το φάουλ και ο Χαντάι με γυριστή κεφάλια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 58′ ο Χαντάι από τα δεξιά έκανε πολύ ωραία ατομική ενέργεια και έβγαλε την σέντρα στο ύψος του πέναλτι και με πλασέ ο Χότζα έγραψε το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ξαναμπούν στο παιχνίδι αλλά το εξαιρετικό σουτ του Μαρή στο 66′ απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας. Τέλος στο 89ο λεπτό ο Γραμματικόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Συνθέσεις:

ΠΑΟΚ Πάτρας: Παπαγιαννόπουλος, Τσίρος, Ραθώσης (46’Λαχανάς), Παπαδόπουλος (81′ Κανελλακόπουλος), Παπαγγελής, Γεροντίδης, Χαντάι, Λ. Σγούρας (46’Ξυπολιάς), Δ. Σγούρας, Γραμματικόπουλος, Χότζα.

Απόλλων Αιγίου: Βουλιέρης, Κατσαρός, Λιακόπουλος (46’Δημόπουλος), Κεφαλονίτης, Τρακαδάς, Τσαμολιάς (86’Χριστόπουλος),Χούσος,Ψαρράκος (81’Θεοδωρόπουλος), Θεοδωρακόπουλος, Μαρής,Τύτο.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς