Εύκολη νίκη για τον Πανμοβριακό…..και τώρα ντέρμπι

Εύκολη νίκη με 3-0 απέναντι στην Δόξα Νιφορείκων, σημείωσε ο Πανμοβριακός Ριόλου, στην «πρώτη» του Θανάση Παπουτσή στον πάγκο της ομάδας, αφού ο ελπιδοφόρος προπονητής επέστρεψε στην ομάδα που ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα.

Μόλις στο 5’ λεπτό ο Καρακάσης άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ λίγο πριν την εκπνοή του α’ μέρους, ο Κουλούρης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του Ριόλου.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 60’ λεπτό ο Ρουμπάτος, ενώ 8 λεπτά μετά οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι με τον Κουλούρη, σε μια φάση που νικήθηκε από τον πορτιέρο των «μαυραετών» Γ. Πετρόπουλο.

Με αυτή την νίκη, ο Πανμοβριακός πέρασε προσωρινά στην 2η θέση της βαθμολογίας και περιμένει τον αυριανό αγώνα στα Ροίτικα για να δει αν θα παραμείνει εκεί, ενώ η Δόξα Νιφορεϊκων βρίσκεται στην 7η θέση με 19 βαθμούς.

Την επόμενη αγωνιστική, ο Πανμοβριακός θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο του την Θύελλα Πατρών, στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, με τις δύο ομάδες να τις χωρίζουν 3 βαθμοί.

Αντίθετα η Δόξα Νιφορείκων θα φιλοξενήσει στην έδρα της την Αχαϊκή.

Οι αρχικές συνθέσεις :

Πανμοβριακός  Ριόλου (Θ. Παπουτσής) : Κυριακόπουλος, Βλάχος, Δ. Κυριακόπουλος, Πυρρής, Φραγκούλιας, Καρακάσης, Λιάκος, Παναγόπουλος, Τσιρίκος, Κουλούρης, Παναγάκης

Δόξα Νιφορεϊκων (Γ. Ζερδεβάς) : Γ. Πετρόπουλος, Λ. Πετρόπουλος, Ανδρικόπουλος, Τζίμας, Νικολόπουλος, Νιφόρας, Βρύνιας, Παππάς, Καραμαλίκης, Σπανίδης, Δημητρέλος