Πρώτο “τρίποντο” στο πρωτάθλημα για την Αναγέννηση Πατρών

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε η Αναγέννηση Πατρών, η οποία επικράτησε με 2-1 του Αστέρα Τσουκαλεϊκων και αντιμετωπίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Το σκορ για την ομάδα του Κυριάκου Θούα άνοιξε στο 40’ λεπτό ο Ρόντος με όμορφο πλασέ, αλλά οι φιλοξενούμενου κατάφεραν στο 57’ λεπτό να φτάσουν στην ισοφάριση με τον Τζάφα.

Τελικά ένα τέρμα του Χρηστίδη στο 88’ λεπτό, έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση και να δώσει το πρώτο «τρίποντο» στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Λαδόπουλου.

Με αυτή την νίκη, η Αναγέννηση ανέβηκε στους 5 βαθμούς στο πρωτάθλημα, παραμένοντας πάντως στην τελευταία θέση, ενώ η ομάδα των Τσουκαλεϊκων παρέμεινε στην 10η θέση με 8 βαθμούς.

Την επόμενη αγωνιστική η Αναγέννηση αντιμετωπίζει στον «εμφύλιο» των Ζαρουχλείκων τον Ατρόμητο, ενώ ο Αστέρας φιλοξενεί τον Αχαϊό Σαραβαλίου.

Οι αρχικές συνθέσεις

Αναγεννηση Πατρών (Κ. Θούας) : Καρπέτας, Καλύβας, Κογιός, Γεράρδης, Κοτσανόπουλος, Ρόδης, Χρηστίδης, Μασούρας, Ρόντος, Παντιώρας, Γκοτσόπουλος

Αστέρας Τσουκαλείκων  : Τζουραμάνης, Καρδάρης, Νάνος, Αλέμης, Θωμάς, Αθανασόπουλος, Χατζήπαππας, Τζίφας, Καλούδης, Καρανικόλας, Τζάφα