Εύκολο απόγευμα για τον Άρη Πατρών

Άρης Πατρών-Αιγείρα/Ακράτα 4-0 (6’, 55’ πέναλτι Τσαρτόλιας, 74’ Γκολφίνος, 75’ Ραμόπουλος)

Αποβολή : 76’ Λεπενιώτης

Διαιτητής : Αθανασόπουλος (Κακαφώνης-Παπαδιονυσίου)

Εύκολο απόγευμα είχε ο Άρης Πατρών απε΄ναντι στην Αιγείρα/Ακράτα, κερδίζοντας με το ευρύ 4-0 και ανεβαίνοντας στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μόλις στο 6’ λεπτό ο Τσαρτόλιας άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Γιάννη Βογιατζή, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 55’ λεπτό με πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 74’ λεπτό ο Γκολφίνος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 75’ λεπτό ο Ραμόπουλος.

Στο 78’ λεπτό αποβλήθηκε ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων Λεπενιώτης, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε για μια φάση οφσάιντ, στην οποία πιθανότατα μπορεί να είχε και δίκιο, αλλά πάνω στα νέυρα του εξύβρισε τον επόπτη.

ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ (Γ. Βογιατζής): Ψυχράμης, Θεοδωρόπουλος, Θεοδοσόπουλος, Π. Κωνσταντόπουλος, Νταφογιάννης (69’ Καταρτζόπουλος), Μεντζελόπουλος, Αλποχωρίτης, Μιχαλόπουλος, Γκολφίνος, Τσαρτόλιας (64’ Ραμόπουλος), Λάτσης (80’ Καλογερόπουλος).

ΑΙΓΕΙΡΑ/ΑΚΡΑΤΑ (Χ. Γκρέκας): Λεπενιώτης, Παππάς, Καυγάς, Τσούρας, Έξαρχος, Αλέφαντος (57’ Μαυρομάτης), Κυρίκος (90’ Παναγόπουλος), Πρέζας, Κλουκίνας (57’ Σακελλαρόπουλος), Καλέλης (77’ Γκανατσούλας), Λέσι.