Εύκολο απόγευμα για το Πάτραι απέναντι στα Καλάβρυτα (photos)

Γήπεδο Προσφυγικών: Παναγιώτης Σουτζόγλου

Διαιτητής: Ζεντέλης Ιωάννης (Κακαφωνης Μιχαήλ, Βασιλόπουλος Γεώργιος)

Σκόρερ: 22′(Πεν) 46′ Γαβριήλ, 30′ 70′ Σπηλιωτόπουλος, 52′ Γερόπουλος, 68′ Σουγλέρης, 87′ α.γ. Ντολάνι

Το φίλμ του αγώνα

10′ Τεράστια ευκαιρία για το Πάτραι να ανοίξει το σκορ, όταν ο Σπηλιωτόπουλος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Λέσση, έκανε το σουτ ουσιαστικά σε κενή εστία αλλά ο αμυντικός έκοψε την μπάλα με το χέρι, ωστόσο ο διαιτητής Ζεντέλης το θεώρησε ακούσιο και καταλόγισε κόρνερ.
15′ Καλή ευκαιρία για τα Καλάβρυτα, όταν εκτελέστηκε το φάουλ από τα δεξιά, ο Κέφα με ένα σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα χέρια του Φωτόπουλου.
19′ Ευκαιρία για το Πάτραι, όταν ο Σπηλιωτόπουλος έκανε την κούρσα από τα αριστερά, μπήκε στην περιοχή αλλά το σουτ που έκανε δεν ήταν καλό και έστειλε την μπάλα άουτ.
22′ Γκοοολ για το Πάτραι, με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γαβριήλ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
30′ Γκοοολ για το Πάτραι, όταν ο Σπηλιωτόπουλος μπήκε στην περιοχή, πέρασε τον τερματοφύλακα και πλάσαρε σε κενή εστία για το 2-0 των γηπεδούχων.
33′ Έπειτα από το γύρισμα του Ούτσικα για τον Γαβριήλ, αυτός έφερε την μπάλα στο αριστερό αλλά το σουτ που έκανε μπλόκαρε εύκολα την μπάλα ο Λέσσης.
40′ Όταν εκτέλεσε το κόρνερ ο Γαβριήλ από τα δεξιά, ο Λαλούσης έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι άουτ.
46′ Γκολ για το Πάτραι, όταν έκανε τη σέντρα από τα αριστερά ο Λαλούσης, ο Γαβριήλ με κεφαλιά ψαράκι από την μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0.
52′ Έπειτα από το γύρισμα του Ούτσικα από τα αριστερά, ο Γερόπουλος με ένα πλασέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 4-0.
61′ Ευκαιρία για το Πάτραι, όταν υποδέχθηκε την μπάλα ο Σπηλιωτόπουλος από τα δεξιά, την έφερε στο αριστερό και το σουτ που έκανε έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτυών άουτ.
68′ Γκολ για το Πάτραι, όταν ο Σπηλιωτόπουλος έκανε την κάθετη μπαλιά από τα δεξιά για τον Σουγλέρη, αυτός τσίμπησε την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα για το 5-0.
70′ Γκολ για το Πάτραι, όταν ο Σπηλιωτόπουλος πέρασε τον Λέσση, από δυσκολη γωνία με το εξωτερικό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 6-0.
79′ Ευκαιρία για το Πάτραι με τον Σουγλέρη, οποίος αστόχησε από πλεονεκτική θέση για Γκολ, ο Λέσσης έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.
87′ Γκολ για το Πάτραι, όταν ο Σπηλιωτόπουλος έκανε την κούρσα από τα αριστερά, μπήκε στην περιοχή, έκανε το γύρισμα αλλά ο Ντολάνι βρήκε την μπάλα και την έστειλε άθελά του στα δίχτυα για το 7-0.
Τελικό 7-0.

Συνθέσεις
ΑΠΣ Πάτραι (Σταμάτης Σαρρής) : Φωτόπουλος (68′ Καρβέλης), Μπακάλης, Δημόπουλος (45′ Ζελενίτσας), Γιαννόπουλος, Λεγάτος (60′ Σουγλέρης), Λαλούσης, Τσίμπιτσης, Ούτσικας (73′ Μανώπουλος), Γαβριήλ (60′ Πιπεράκης), Γερόπουλος, Σπηλιωτόπουλος

Α.Ε. Καλαβρύτων (Αλέξανδρος Χουλιαρας) : Λεσσης, Σαλάι (77′ Βραχλιώτης), Ντολάνι, Σκιαδάς, Παπαγεωργίου, Ιωάννου (57′ Θεοδοσίου), Παπαδόπουλος, Μητρόπουλος, Κέφα, Τσαβαλάς Στ., Ντιουφ (68′ Θεοτοκάτος)

Δείτε εδώ φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση