Πήρε το ντέρμπι πρωτοπόρων ο Άρης Πατρών (photos)

Γήπεδο Προσφυγικών: Παναγιώτης Σουτζόγλου

Διαιτητής: Πράνταλος Ιωάννη (Κακαφωνης Μιχαήλ, Βασιλόπουλος Γεώργιος)

Σκόρερ: 30′ 37′ Μητρόπουλος – 60′ Αντωνόπουλος

Το φίλμ του αγώνα :

9′ Τεράστια ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Παρασκευόπουλος έκανε την κούρσα από τα δεξιά, έκανε το γύρισμα αλλά ο Λιμάτσι δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από πλεονεκτική θέση και κατέληξε πλάγιο.
14′ Ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Παρασκευόπουλος έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ο Λιμάτσι έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.
16′ Τεράστια ευκαιρία για τη Νίκη, όταν έγινε το λαθος στην άμυνα του Άρη, ο Αντωνόπουλος υποδέχθηκε την μπάλα, έδωσε την πάσα για τον Παπαδιονυσίου και αυτός έκανε το σουτ αλλά ο Θωμάς έκανε την απόκρουση.
20′ Απίθανη ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Μενύχτας έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Γιάννης κατέβασε την μπάλα, έστρωσε για τον Μητρόπουλο, ο οποίος έκανε το σουτ αλλά οι αμυντικοί έκοψαν τη φάση.
23′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Παρασκευόπουλος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Μητρόπουλος έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο δίπλα από το δοκάρι άουτ.
30′ Γκοοολ για τον Άρη, όταν ο Παρασκευόπουλος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Μητρόπουλος κοντρόλαρε, έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
31′ Τεράστια ευκαιρία για τη Νίκη, όταν ο Αντωνόπουλος μπήκε στην περιοχή και αριστερά, έκανε το σουτ αλλά ο Θωμάς έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.
37′ Γκοοολ για τον Άρη, όταν ο Παρασκευόπουλος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, Μητρόπουλος απ’το δεύτερο δοκάρι ανενόχλητος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.
46′ Τεράστια ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Γεωργαντόπουλος έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ο Πανάρετος έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι άουτ.
52′ Όταν ο Φούντος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Αντωνόπουλος στο δεύτερο δοκάρι έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Θωμά.
59′ Ευκαιρία για τη Νίκη, όταν πήρε την μπάλα ο Φούντος έκανε το σουτ αλλά κατέληξε λίγο δίπλα από το δοκάρι άουτ.
60′ Γκοοολ για τη Νίκη, όταν ο Καψής έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, ο Αντωνόπουλος με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.
76′ Τεράστια ευκαιρία για τον Άρη, όταν έκανε τη σέντρα ο Μενύχτας από τα αριστερά, ο Μητρόπουλος έκανε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Θεοδωρόπουλου.
88′ Ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Λιμάτσι έφερε την μπάλα στο δεξί από τα αριστερά, έκανε το δυνατό σουτ αλλά ο Θεοδωρόπουλος έκανε δυσκολη απόκρουση.

Συνθέσεις

Άρης Πατρών (Μάκης Παρασκευόπουλος): Θωμάς, Πανάρετος (49′ Γεωργόπουλος α.α.), Παρασκευόπουλος, Φούφουλας, Μενύχτας, Σιδέρης, Λιμάτσι, Μπούμπαλης (90′ Σταθόπουλος), Γιάννης (45′ Σταυρόπουλος), Μητρόπουλος (83′ Νικολόπουλος), Γεωργαντόπουλος

Νίκη Προαστίου (Νίκος Πατρώνης): Θεοδωρόπουλος, Ζεκιάι, Χρυσανθακόπουλος (45′ Καψής), Πολύδωρος, Σοφιανόπουλος, Θεοδωρακόπουλος Χρ. (45′ Μοσχόπουλος), Θεοδωρακόπουλος Παν., Ντζάνης (58′ Σταματάκης), Παπαδιονυσίου (73′ Μητρόπουλος), Αντωνόπουλος, Φούντος (81′ Κατσαρός)

Δείτε εδώ φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση