Νίκη με ανατροπή για την Α.Ε, Πάτρα 2005 (photos)

Γήπεδο Σαραβαλίου: Παναγιώτης Σουτζόγλου

Διαιτητής: Μέρμηγκας Νικόλαος (Σταυρόπουλος Σπυρίδων, Θανόπουλος Παναγιώτης)

Σκόρερ: 28′ Μπαλασόπουλος – 53′ Δαραμούσκας, 80′ Χαβάνης

Το φίλμ του αγώνα :

28′ Γκοοολ για το Λεόντιο, όταν εκτελέστηκε το κόρνερ από τα αριστερά, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στη συνέχεια ο Μπαλασόπουλος από τη μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.
40′ Μεγάλη ευκαιρία για το Λεόντιο, όταν εκτελέστηκε το φάουλ από τον Καραπίτσο, έγινε μια πρώτη κεφαλιά και στη συνέχεια με δεύτερη κεφαλιά του Κορκότζηλα από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια άουτ.
53′ Γκοοολ για την Πάτρα 2005, όταν εκτελέστηκε το κόρνερ από τα αριστερά, οι αμυντικοί του Αστέρα δεν μπόρεσαν να διώξουν την μπάλα και από τη μικρή περιοχή ο Δαραμούσκας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.
60′ Όταν εκτέλεσε το φάουλ απευθείας ο Αλιφιεράκης, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.
65′ Απίθανη ευκαιρία για το Λεόντιο, όταν ο Σίψας έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό, την υποδέχθηκε ο Μπάλας στη μικρή περιοχή αλλά το σουτ που έκανε κατέληξε ακριβώς δίπλα από το δοκάρι του Σπυρόπουλου άουτ.
75′ Καλή φάση για το Λεόντιο, όταν ο Μαράτος υποδέχθηκε την μπάλα από τα αριστερά, έκανε το σουτ αλλά ο Σπυρόπουλος την μπλόκαρε.
80′ Γκοοολ για την Πάτρα, όταν εκτέλεσε το φάουλ ο Δήμας έδιωξε με κεφαλιά ο Παναγιωτακόπουλος, στη συνέχεια έγινε ένα σουτ το οποίο κόντραρε και ο Χαβάνης από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.
90+2′ Μεγάλη ευκαιρία για την Πάτρα, όταν ο Αναστασόπουλος βγήκε μόνος του από τα αριστερά, μπήκε μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών άουτ.
90+6′ Ευκαιρία για το Λεόντιο, όταν ο Πύργας έκανε τη σέντρα από τα δεξιά προς στο δεύτερο δοκάρι, ο Μπάλας δεν κατάφερε να τσιμπήσει την μπάλα και αυτή κατέληξε άουτ.
90+8′ Μεγάλη ευκαιρία για το Λεόντιο, ο Στασινόπουλος εκτέλεσε το φάουλ, ο Κορκοτζήλας δεν έκανε δυνατό πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και έδιωξαν οι αμυντικοί μακριά.

ΑΕ Πάτρα 2005 (Γιάννης Αλεξανδρόπουλος) : Σπυρόπουλος, Αλιφιεράκης, Παπαγεωργίου, Ασημακόπουλος (45′ Αναστασόπουλος), Ρίστα, Δημητρέλης, Κασούμης, Πετρόπουλος, Χαβάνης, Δήμας, Δαραμούσκας

Αστέρας Λεοντίου (Διονύσης Βαλσάμης) : Μαργαλιάς, Σωτηρόπουλος (51′ Παναγιωτακόπουλος), Μαράτος, Κορκοτζήλας, Καραθανάσης, Μπαλασόπουλος, Σίψας (70′ Καρβελάς), Στασινόπουλος, Μπάλας, Καραπίτσος (70′ Νικολόπουλος), Πύργας

Δείτε εδώ πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση